inteckning investeringar och räntor

Investera i dig själv – Investera i din egen inteckning och minska dessa räntekostnader.

Låt oss börja med förutsättningen att du är en husägare, har en inteckning och har åtminstone en liten summa pengar kvar varje månad att investera. Var investerar du det? Du vill ha en säker investering som betalar mer än de obligationsfonder. Det skulle vara trevligt om din investering sammanställs månatligen. Vad sägs om tillgänglighet? Ja, det är väldigt viktigt. Inga problem.

Talisternas lärdes att ha besparingar är bra och att det bör sättas säkert i banken. Även om banken blev insolvent våra pengar är försäkrad av FDIC upp till $ 100.000. Så allt vi hade att göra, om vi hade turen att ha mer pengar än det var att öppna konto i en annan bank. Enda problemet är den ränta som bankerna betalar på besparingar eller ens bankcertifikat är högst 5,5% och är skattepliktig.

Ett alternativ till aktier, obligationer och fonder kan vara att bara sätta de fonder du kan annars investera i dessa metoder och betala ner din inteckning. Så med andra ord … Varje månad betalar din inteckning betalning plus några extra. Kanske en del av det belopp du investerar varje månad eller kanske hela investeringen, valet är ditt.

lite extra – det besparingar matte

Här är ett exempel på vad som skulle hända om du investerat i inteckning, du är skyldig på ditt hem. Låt oss använda en ny fast ränta inteckning med ett startkapital på $ 100,000 amorteras över 30 år på 7%. Genom att betala en extra $ 25 per månad som vi skulle betala denna inteckning av 39 månader tidigt. Kolla min matte, men jag räknar med att skulle rädda oss 39 (månad) x 665,31 $ (månatliga belopp) = $ 25,947 minus 321 månader som vi gjort extra inbetalningar om vardera $ 25 eller totalt $ 8025 skulle lämna oss $ 17.992 i sparande tillväxt. $ 17.992 delat med 321 månader är ett genomsnitt av $ 55,83 per månad i skattefri tillväxt. Helårsbasis att beloppet för ett årligt genomsnitt på $ 669,96. Dela det med vår årliga investering på $ 300 ($ 25/månatlig) och vi får en jättestor genomsnittlig avkastning på 223%.

Om du skulle investera ytterligare lite tid, gå kolla några stora bolåneräntor på www.propertysharesinternet.com, kan du raka även ytterligare några tusen dollar. Gå vidare och investera i alla de tjusiga fonder Wall Street har att erbjuda, men åtminstone överväga att investera i din egen inteckning.

Om du fortfarande funderar aktier är vägen att gå www.propertysharesinternet.com kanske kan vägleda dig i rätt riktning också.

glad investera!

Anthony simon