inteckning hjälp i dagens britain

Storbritannien är på väg mot den värsta ekonomiska nedgången sedan början av 90-talet, har globala experter varnat. Det har skett en kraftig minskning av tillgången på finansiering från banker och andra finansiella institut och en plötslig minskning av den allmänna tillgången på skulden lån. Personliga konkurser är på rekordnivåer i Storbritannien och dole kö växer till mer än 1000 per dag. Detta är alla kända som kreditkrisen och Storbritannien är i tjock av det. Medan folk släpar med sina amorteringar och jonglering höga lån ränta skuld, skulle många husägare att ställas inför det faktum att de kan förlora sina hem. Återtagande nivåer på upp i ansiktet på den ekonomiska nedgången, med över 11.000 människor förlorar sina hem i det tredje kvartalet, 12% fler än under de föregående tre månaderna.

Regeringen har nyligen aviserat planer för villaägare som är i ekonomiska svårigheter att få ett två-årigt inteckningslån semester som kommer att tecknas av den skattskyldige. Dessa nya förslag, som kommer att träda i kraft nästa år, skulle kunna hjälpa de hundratusentals villaägare som förväntas falla i efterskott under de kommande månaderna i ansiktet av redundans eller minskning av arbetstiden och en intensifiering lågkonjunktur. Enligt den nya Privatkunder Mortgage Support Scheme, kan folk skjuta sina räntekostnader för upp till två år. De uppskjutna betalningar kommer att läggas till deras utestående låneskulden, som låntagaren betalar sig när när deras ekonomiska situation har förbättrats. Systemet kommer att bli föremål för urvalskriterier och att kvalificera låntagare måste uppfylla följande krav:

Har lidit en förlust av inkomst från anställning eller egenföretagande i en skala som nu gör fullständiga avbetalning svårt, men som inte förväntas bli en permanent förlust av intäkter.
Har varit i dialog med sina långivare, inklusive över användningen av befintliga fördragsamhet politik och har gjort någon form av regelbunden betalning.
Har tagit ut en inteckning på upp till £ 400k.
Har besparingar under £ 16.000.
Ansök om stöd som ägare-ockupanten – Programmet kommer inte att gälla för personer med fritidshus eller köpa-till-låt egenskaper.
Inte vara i mottagandet av SMI eller inteckning undsättning assistans.
Har bedömts som att kunna betala ett visst belopp varje månad på ett löpande.
Har erhållit finansiell rådgivning av någon annan än sina långivare för rätten för systemet, inklusive testning av långsiktiga hållbarheten i deras finansiella ställning, och deras förmåga att återuppta full betalning när deras inkomster ökar.
Har fallit i efterskott för ett antal månader under vilket långivaren har utövat fördragsamhet.

Vi presenterar flytten premiärminister Gordon Brown kommenterade: “Hårt arbetande hushåll som upplever en uppsägning eller betydande förlust av intäkter till följd av nedgången kommer att kunna skjuta upp en del av deras [inteckning] räntebetalningar i upp till två år medan de få sina familjens ekonomi tillbaka på rätt spår. ”

Denna nya ordning som aviserades den 3 December, bygger på andra regeringens initiativ för att förhindra familjer förlorar sina hem, såsom Mortgage Rescue system där människor kan sälja vissa eller alla av deras hem till en social hyresvärd och sedan hyra tillbaka .

Om du har problem med skulder och behöver råd, kontakta Express Debt Solutions, specialister i skuldförvaltning. Express Debt Solutions är en del av Norton Financial Services Limited, ett av de största och mest etablerade finansbolag i Storbritannien. Express Debt Solutions är experter på tjänster skuldförvaltning. De erbjuder en komplett tjänst för skuldhantering och skuldrådgivning för att hantera din skuld problem från början till slut. Express Debt Solutions är IVA specialister och kommer att ge dig rätt råd för att hjälpa dig att minska din skuld och kostnad.