inteckning funktionen

Den inteckning ger uppdelningen av Lloyds TSB har helt nyligen lanserat en AIRMILES inteckning.

I den andra etappen av sitt partnerskap med AIRMILES, säger Lloyds TSB den nya inteckning tjänsten kommer att ge kunderna möjlighet att tjäna 6000 airmiles upfront, och ytterligare 50 airmiles med varje månatliga återbetalningen

“Denna nya affär kombinerar några av våra mest konkurrenskraftiga priser, med ett verkligt användbart belöning paket,” sade Alison Burns, chef för försäljning nätverk inteckning på Lloyds TSB. “Vi tycker alla tanken på att få något gratis och i en tid då amorteringar är en högsta prioritet, gör detta erbjudande kunder att tjäna belöningar på sina väsentliga utgifter.”

Den klumpsumma på 6000 airmiles kommer att ges till kunder som väljer den nya AIRMILES produkten efter avslutad sina lån, och de ytterligare 50 airmiles kommer att ges till dem varje månad för livet av den fasta ränta.

Tillgängliga fr.om onsdagen 7 maj 2008, kommer AIRMILES inteckning att erbjudas på en rad av tre års fast ränta, med priser som börjar från 5,89%, sade Lloyds TSB i sitt uttalande nyligen om den nya tjänsten.

Uttalandet uppgav vidare att kunderna kan tjäna upp till 7800 airmiles under tre år fast period, och att de insamlade poäng kan användas mot ett brett spektrum av belöningar.

Några av de belöningar paket inkluderar en hemresa till någon zon fyra mål, bland annat Barbados, Hong Kong eller Delhi (6000 airmiles), fem flygningar tur och retur till Barcelona, ??Rom eller Prag (1500 airmiles per flygning), 19 frisyrer på en topp salong (400 airmiles per haircut), sex resor till teatern, med middag för två personer (1250 airmiles per resa), eller 10 fall av deluxe viner (750 airmiles per fall).

“Den AIRMILES partnerskap har visat sig vara mycket populär bland kunderna kreditkort och vi hoppas att replikera denna framgång med införandet av en belöning inteckning,” läggas Alison Burns. “Det här är ett helt nytt koncept för bolånemarknaden och en del av vårt pågående arbete med att förse kunderna med innovativa produkter.”

Förutom de ovan nämnda belöning alternativ, har Lloyds TSB uppgav att en familj på fyra personer kunde välja att njuta av en dag ute på Newmarket tävlingar, en tur i Manchester United Stadium, en delfinsafari session, en dag på Legoland, “och skulle det fortfarande vara tillräckligt kvar för mamma och pappa att njuta returflyg till Paris, “företaget uttalande höjdpunkter.

De som väljer att gå med AIRMILES inteckning har även möjlighet att förvärva 100 airmiles bonus om de väljer att ta ut Lloyds TSB kombinerade innehåll och byggnader försäkring i samband med sin inteckning, tillägger företagets uttalande.