inteckning fri – varför skulle du vilja vara

Vet du någon som lider av diabetes? Jag gör. Det är trevligt att du säger, men vad har det att göra med att vara inteckning gratis?

Motivation. Det är min poäng, och här är varför.

När min pappa fick diagnosen diabetes sent i livet upptäckte han en annan syn på sin hälsa. Plötsligt var han motiverad att titta på typen av mat han åt, (och de mängder!), Var han motiverad att träna regelbundet, och han var helt uppslukad av att lära så mycket han kunde om detta nya tillstånd.

När det gäller att betala av dina lån så att du är inteckning fri så tidigt som möjligt, måste du hitta din motivation. Det är samma sak som att förlora vikt – om du inte har motivation att göra det du aldrig kommer att nå ditt mål. Om du inte har motivation, rätt skäl för dig, kommer du aldrig ens försöka att ens ställa upp ett mål! Är som det här för dig med din inteckning? Vet du ens varför du ska göra det ett mål att vara inteckning gratis? Hitta din personliga motivation, tack!

För att hjälpa dig med det här i dag kommer jag att ge dig den mest kraftfulla frågan som kommer att hjälpa dig med att hitta din motivation. Jag har hittat under de senaste tio åren av coaching människor att helt krossa sina lån att denna fråga är det kick-start för dem alla – varenda en.

Fråga: Vad skulle du göra med dina pengar om du inte längre tvungen att betala till banken varje månad?

Om du närmar dig denna fråga med ingen hjärna filter, inga tänkande begränsningar och inga förutfattade negativa tänkesätt du kommer att kunna upptäcka varför du skulle vilja vara inteckning gratis.

När du börjar tänka hur det skulle vara att plötsligt släppas av den ekonomiska bördan av en inteckning du kommer att kunna drömma om dem “tänk om” tankar du hade lagt till bakhuvudet. För några av er kommer det att innebära att plocka upp drömmar du trodde att du aldrig skulle se bli verklighet.

Låt mig hjälpa dig genom att dela några av dessa svar för vår familj.

För oss vi gjort vissa val runt vår familj och våra barn. Vi bestämde att familjen var mycket viktig för oss så vi arbetat hårt för att bli inteckning gratis så vi kunde investera tid, resor och pengar att spendera tid med våra föräldrar, våra syskon och deras barn. Våra barn var också en viktig faktor för oss att åta sig att arbeta hårt för att bli inteckning gratis. När vi inte längre tvungna att betala våra pengar till banken kunde vi styra det till våra barnkalas utveckling, deras utbildning och livserfarenheter. Oh yeah, och vi kunde också ha lite kul resa och köpa leksaker!

Vad skulle motivera dig att bli inteckning gratis?

Idag utmanar jag dig att sitta ner och försöka besvara den frågan. Kontrollera att du tar tid att tänka på det och söka upp de skäl som är djupt inne i dig. Jag hittar djupare jag söker efter svar de mer verkliga dessa svar är för mig.

Och när du verkligen söker sanningen för dig, kommer du att upptäcka den kraft du behöver för att bli motiverad och engagerad för att bli helt och permanent inteckning gratis.