inteckning fri inte i detta livet time_

Jag hade ett samtal med min granne nyligen. Och om jag kunde måla en bild för en minut, det är verkligen roligt.

Som vanligt, när folk pratar med mig de brukar tala om hur man får inteckning gratis, eftersom det är vad jag är känd för att lära människor. Men det är inte det som var roligt, det är den bilden jag ska måla dig.

Kan du föreställa en karikatyr eller klassisk gammal film där två grannar lutar på staketet mellan två hagar, tuggar på några torra gräset, tittar på korna gör samma sak när de diskuterar viktiga globala frågor? Jo, det är precis vad vi gjorde! Snacka om roligt! Men jag avvika.
Platsen för samtalet var inte poängen med den här artikeln, snarare innehållet i konversationen.
Min granne gjorde en kommentar under detta samtal som öppnade ögonen på den främsta anledningen till varför de flesta människor aldrig någonsin får vara inteckning gratis. Här är vad han sa: “. Tja, kan du lika gärna alltid ha en inteckning medan du arbetar”

Jag grymtade bara, tuggade lite mer på min gräset medan jag tänkte på hur allvarligt det han just sagt. Och jag gör inte detta nästa kommentar som en dom, men en iakttagelse som jag hoppas och ber talar högt i ditt psyke. “Hur dum är tanken att du aldrig ska njuta av att vara inteckning gratis?”

Min granne har helt missat en möjlighet att ytterligare dra fördel av de bästa åren av sitt liv. Som ett hushåll med två inkomster och inga anhöriga att han har möjlighet att göra några verkliga framsteg i att investera i sin framtid och framtiden för de generationer som följer honom. Men han kommer inte att eftersom han betalar ränta till banken för att tillfredsställa sina kortsiktiga önskningar.

Det finns en kraft livsförändrande principer vi kan packa upp från det uttalandet. Här är bara tre som jag tänkte på:

Ett. Att tillfredsställa dina kortsiktiga önskningar kommer att kosta dig mer än du tror.
2. Betalar ränta till banken begränsar din förmåga att tjäna dina långsiktiga ambitioner.
Tre. Underlåtenhet att se bortom din nuvarande tänkande innebär att du beröva dig av en mer givande framtid.

Vänligen hör mig när jag säger att jag inte skriver dessa tankar för att döma någon, för jag har inte den rätten. Men jag skriver dessa tankar ordentligt med avsikt att utmana dig på ett tänkesätt jag finner alltför vanligt med människor som inte är inteckning gratis.

Om du fortfarande har en inteckning jag har en fråga till dig:

Tror du att du alltid kommer att ha en inteckning?

Om du svarat på denna fråga i den positiva så jag uppmanar er att påbörja processen med att ändra ditt tankesätt. Och jag vill hjälpa dig att göra detta.

Jag köpte mitt första hus vid 24 års ålder. Men jag har aldrig, någonsin övervägt möjligheten att ha en inteckning för resten av mitt arbetsliv. Jag fokuserade på hur jag kunde få inteckning fri så snart som möjligt, och jag upptäckte fem strategier som fungerade, så jag använde alla fem för att krossa mitt lån. Jag är privilegierad att säga att jag hade mitt hus lönat sig efter ålder 30, tog det mig mindre än 6 år.

Så nu jag lära folk vad jag gjorde och de gör det också!

Rush att få tag på min lediga dvd som hjälper dig att radikalt skriva om sökvägen till din ekonomiska framtid. Jag kommer att avslöja för dig hemligheterna jag upptäckt varför de flesta familjer är på väg att få en inteckning för resten av deras liv. Jag vill att du ska se det så att du inte är en av dem.

Du kan vara inteckning gratis. Du förtjänar att vara inteckning gratis. Hjälp dig själv.