inteckning förskottsbetalning och andra termer du måste veta

I händelse av att du kan ha extra pengar i din budget i slutet av dagen, använda den för att betala av inteckningen är en bra idé. Detta kommer säkert att sänka lånet som du har för vad ditt syfte är och beroende på hur mycket av de pengar du betalar varje månad, skulle detta minska tiden för betalning till år eller månader, och det viktigaste är att räntorna i lånekapitalet minskar. Men att betala, bör du överväga vissa faktorer såsom inteckning förskottsbetalning och andra saker som ger en negativ effekt på ditt lån.

Så om du planerar att ha ett hypotekslån, bör du först medveten om de villkor som de utlånande företagen använder för att du inte bli lurad av sina charmiga men dödliga ord. Här är några av de termer som kommer att diskuteras i den här artikeln.

kapitalbelopp och räntebelopp

Detta är det belopp som är lånat, eller det belopp som lämnas obetalda. Detta belopp kommer sedan att ligga till grund för den inkomst som man måste betala månadsvis eller årsvis, beroende på det avtal som båda parter har gjort.

inteckning förskottsbetalning påföljder

Denna påföljd är inkluderad i de fall som man kommer att betala hela beloppet av de pengar som lånades. Vanligtvis är det en stor mängd så att man kommer att tveka att betala fullt ut. De ger detta straff främst på grund av den inkomst som de förlorar när en full betalning sker. Det långivande bolaget lever på grund av de intressen som de innehåller i varje låntagare som gjorde ett lån på sin överenskommelse. Därför är det bäst att betala regelbundet betalningsplanen.

bygga upp eget kapital och samtidigt minska skulden

Eget kapital är skillnaden i det aktuella värdet på en fastighet och balansen i inteckning skyldigheter. Eftersom värdet ökar och inteckning värdet minskar också, då pengar på banken kommer att växa. Vid bygga mer kapital till ett hem då han måste göra följande – hög kontantinsats, extra amorteringar, korta inteckning termer och förbättringar hem.

Högre handpenning vid köptillfället är det enklaste sättet att bygga upp eget kapital. Detta ger ett första belopp till “banken”. Att betala extra mycket i den månatliga utbetalningen kommer att ge två effekter – en är för varje dollar som överstiger det största beloppet kommer att minska skulden med samma belopp, och två är att i det långa loppet, kommer den tid som du är skyldig att betala minska och intresset kommer att minska också. Kortare inteckning termer är när tiden för återbetalning av lån kommer att minska, vilket ökar ytterligare aktier i snabb takt. Förbättra ditt hem kommer att öka värdet, vilket ökar det egna kapitalet. Men det finns vissa förhållanden när man överväger hem förbättringar. Bara be om långivaren policy så att du inte kommer att få avkastning.

finansiell rådgivning

Om allt du är fortfarande osäker på det beslut du gjorde, så ska du kontakta en finansiell rådgivare. De kommer att guida dig i vad som är de bästa erbjudandena i stan och ger dig kunskap om systemet så att du i framtiden kommer att vara oberoende på att göra liknande saker. Det finns också webbsidor som erbjuder råd om inteckning eller inteckning refinansiera.