inteckning för första gången husköpare

Att köpa ett hem är kostsamt. När du köper ett hem, måste du beräkna upplevelser av din inteckning, underhåll och så vidare.

Kanske hem kostar bara $ 40.000, men det kommer du att betala mer eftersom, eftersom inteckning har fäst räntor. Den bank eller långivare fäster ofta långivare avgifter, initiala avgifter, avgifter för att avsluta, och andra avgifter samt.

Bolåneräntor stiger och faller ofta. Det är därför du vill ta reda på om ditt lån har en fast eller rörlig ränta. Fasta priser är ofta konstant, men det beror på lån typ också.

Den fasta räntan är då en procentsats sätts för hela lånet. Oavsett hur högt eller lågt husägare kurs går du alltid betalar samma skattesats. Återigen, det beror på det lån du väljer.

Den rörliga räntan är när räntan kan gå upp en månad och ned nästa. Med denna metod, man vet aldrig hur mycket av din betalning kommer att gå på inteckning i sig. Du kan få betala betalningar till banken längre än du planerat.

Shoppa runt på olika banker och på Internet liksom. Du kan hitta en långivare som kommer att få dig ett lån med oöverträffad räntor. Tänk dock den ränta baserad på aktuella marknadsräntor. Det är, om marknadsräntorna flex och avgifter uppgång och fall, kan ditt intresse flexa också.

Ibland genom att söka på Internet för fastigheter webbplatser, kanske du kan hitta en inteckning långivare som kan förse dig med konkurrenskraftiga räntor än den lokala banken. De fastigheter webbplatser på nätet kan ge dig många länkar för att hjälpa dig när du letar efter rätt inteckning företaget.

Om möjligt, försök att lägga så mycket pengar ner på ditt hem. Ju mer pengar du kan lägga ner, desto mindre din månatliga betalningar vara. Detta kommer att skära ned på räntan också.

Läsa allt det finstilta är väldigt viktigt när man köper ett hem på ett land kontrakt eller inteckning genom banken. Du vill läsa finstilta när du har valt ett lån, ränta val, etc så att du vet vad du får in.

I det finstilta, kan det säga att du inte kan göra några större reparationer utan tillstånd. Till exempel tar bort ett träd kan bli stora problem om avtalet säger i finstilta att du måste fråga i förväg. Kanske vill du riva den bakre skärmen veranda utanför och göra det till en kortlek. Detta kan bryta kontraktet eftersom det sliter ner en del av hemmet. Det är mycket viktigt eftersom det finstilta kan ibland förbises och det kan få dig i en massa problem med lånet företaget eller ägare.