inteckning för ditt hem – den översta sättet att få ett hus mortgage_

Behöver du refinansiera din inteckning eller få ett lån för att köpa ett hem? Om så är fallet, måste du veta det bästa sättet att få ett billån. Detta kan vara en mycket stressande process och det är därför du måste veta vad som väntar. Du kan också sluta med en uppgörelse som bara inte är bra för dig. Här är hur man får affären hem inteckning som du förtjänar.

Det första steget är att gå vidare och dra din kredit själv. Detta kan vara gratis eller det kan kosta dig några dollar, men det är nödvändigt. Se till att du får din FICO poäng som medföljer din kredit rapport. Få en kopia från alla tre kreditbyråer liksom. Du kan göra denna rätt på nätet om du vill. Du kommer att använda denna kredit rapport att vidarebefordra till alla inteckning företag du kommer att få offerter från. Detta kommer att hjälpa dig eftersom de inte kommer att kunna se till att du shoppa runt på alla och det kommer inte finnas flera företag som drar din kredit.

Nästa steg är att börja kontakta några inteckning företag och mäklare. Berätta för dem att du kommer att vidarebefordra en kopia av din kredit rapport och du inte vill att de drar din kredit tills du bestämmer dig för att använda dem för din inteckning. Om de inte är okej med detta, måste du hoppa över dem och gå vidare.

Det sista steget är att använda den bästa citat som maktmedel och skicka den till alla andra företag som du arbetar med. Detta ger dem en chans att komma tillbaka med en bättre offert. När detta är gjort du vill göra det en gång till för att se till att du får bästa möjliga affär. Detta kommer att säkerställa att du får det lägsta och det bästa man kan komma.

Nu allt du behöver göra är att välja det företag med det bästa erbjudandet och den bästa kundservicen för ditt hem inteckning. Om du har ett par företag som ger dig samma deal, så ska du gå med den mest ärliga företaget och den som gav dig den bästa servicen.