inteckning för att förhindra utestängning tillsammans med andra vägar runt

Det finns sätt att stoppa avskärmning, det finns många olika program som hjälper, men du måste gå ut och be för dem. Du måste ändra din inteckning för att stoppa avskärmning, och, om inte, hitta olika sätt att stoppa det.

Det första borde vara att se din bank och prata med lindring avdelning, inte riktigt en samlingar officer. Den lindring avdelning är den som startar utestängande förfarande. Förklara att du använder en hård tid uppfylla dina avbetalningar, och de måste hjälpa dig, för att kunna stanna kvar i ditt hus.

Bankerna råkar bli ombedd av de flesta statliga myndigheter, för att göra vad de kan för att hålla människor i deras hem. Banken spelar ingen vill utestänga, eftersom de förlorar massor av pengar på detta sätt. Om de förlänga ditt lån, förlåt din standard, eller vidta andra åtgärder med er, kan de förlora pengar, men inte lika mycket som när de behövde för att utestänga.

Om du efter att ha flera samtal med din bank och de dont svara (som de borde), så du måste leta efter andra alternativ, det finns några där ute. Först kan du klicka på ett bostadslån mäklare, och ta reda på om en annan långivare kommer att kräva inteckning. Om du efter att du har försökt allt, så du kanske vill att ens överväga konkurs eftersom detta kommer att ge en vistelse mot det belopp du är i standard tills ett beslut fattas.

En sista valet att stoppa avskärmning, och sysselsätter lån modifiering för att stanna kvar i ditt hus skulle vara att begära en blandning av ovan nämnda program.