inteckning finansiering-mer vad du behöver veta

Du kan knappast lyssna på radio eller titta på TV något mer utan att se eller höra en annons för en inteckning företag som kommer att göra det eller det. Jag vågar du gå till en söksida på Internet utan att ha sett en annons för en stor summa pengar på en riktigt låg summa för en betalning. Det finns utskick, annonser i tidningar och tidskrifter, skyltar, de är överallt.

Så var börjar man? Om du inte känner någon i branschen som du litar jag skulle börja med att göra några oberoende läxor. Fastighetsmäklare har vanligtvis en favorit företag att de gillar att göra affärer med-bara vara försiktig. Det är som att fråga ett hotell kontorist receptionen där den bästa restaurangen är. Du får ett svar endast färgade med sitt yttrande.

Fråga vänner och släktingar om deras upplevelse för en start. Din bank kommer att försöka sälja dig sina tjänster. Mitt sätt att tänka är det bäst att prata med någon som är kunnig, någon som kan förklara alla detaljer i de produkter som bäst skulle passa dina behov.
En första gången köpare kommer att behöva ett annat lån än någon köper en $ 500.000 hem.

För att hitta bästa erbjudandena tillgängliga måste du lita på din magkänsla och gör din egen hemläxa. Du kan hitta olika inteckning företag reklam via utskick, annonser i tidningar, tidskrifter och skyltar. Var uppmärksam och försök att kontakta dessa företag. Dessutom, för att hjälpa till att nå din slutsats finns många webbplatser på Internet där man kan få offerter. Detta är en av de snabbaste och enklaste sätten att jämföra. Det finns flera webbplatser som ger dig tre eller fyra offerter.

Kom bara ihåg att det finns mer att lånet än räntan och uttrycket. Det kommer att finnas avgifter och kostnader som du kommer att förväntas betala vid stängning. Glöm inte att jämföra bolåneräntan och fråga om dolda kostnader. Dessa avslutande kostnader beskrivs i “god tro uppskattning.” att du ska få inom tre dagar för att ansöka om lånet. Det kommer att lista kostnaderna för kontroller, skatter, titel försäkringar och andra avgifter. Du bör också få en informationsbroschyr, “avvecklingskostnader-en HUD Guide.”

Den springande punkten i berättelsen är att göra dina läxor, forskning väl innan man beslutar om ett visst företag. Även om det verkar enkelt, är det inte. Om det verkar för lätt att du förmodligen har gjort ett misstag. Tryck inte på Easy Button