inteckning ett ämne som intresserar oss alla

Fastighetsmarknaden och bolånemarknaden är extremt vänner, är de i allmänhet ses gå hand i hand, i den utsträckning som de kan gå! Ett bränsle de andra mål.

Eftersom jag är sannare uttalande har gjorts och de (fastighets-och bolånemarknaden) verkar äta upp varandra, eftersom de båda har fortsatt att växa under de senaste åren.

Om köparen är en större möjlighet att få en inteckning, desto större möjlighet att sälja ett hem eller köpa ett hem vara när möjligheterna att öka köp och försäljning, fastigheter, så priserna på fastigheter växer.

Kan du tydligt se relationen nu, och hur man kör den andra? Eftersom bolånemarknaden har expanderat, och möjligheterna att expandera, så priserna på bostäder, nya hem byggmarknaden samt kommersiell utveckling av fastigheter.

Potentiella problem finns när detta är allt händer för fort, eller när tillväxten i en region överstiger den genomsnittliga tillväxten i andra sektorer. Detta är fallet med fastighetsmarknaden och den ränta endast inteckning.

Mycket av tillväxten på bolånemarknaden har bara intresserad av lån. Många bedömare gör det intresse bara segment av bolånemarknaden nästan 23%. Thats en enorm hunk av hela bolånemarknaden, och detta segment har varit ansvarig för den största delen av den totala tillväxten.

Det framgår också att det har haft en enorm inverkan på bränslepriserna i fastigheter. Är detta en bergochdalbana, vänta på drop, om så är fallet, ge hopp var alla bucklig i!

Låt oss ta en stund att undersöka fyra områden som bidrar till detta fortsatte sin uppåtgående tillväxt, och deras inverkan på fastighetsmarknaden.

Priset på befintliga bostäder för marknaden är ganska lätt att ta reda på om du har ditt eget hem för försäljning, helt naturligt, det ger det jämförbara priset för andra bostäder i ditt område.

Hur tjänar detta för att driva fastighetspriserna? Detta koncept fungerar med dominoeffekten, att när man är hemma ökar i värde, det påverkar även de hem runt den för att driva upp priset ytterligare.

Den nya hem byggmarknaden är starkt beroende av priserna på byggmaterial för att bestämma byggnadens kostnader och lönsamhet för entreprenörer.

Om byggnaden har ökat ganska naturligt, priserna på byggmaterial håller på att öka, när du har en optimistisk och ekonomin växer, behöver du en ökning av byggkostnaden.

En annan stor enhet på fastighetsmarknaden kommer att vara utveckling av kommersiella fastigheter. I turistorter, särskilt utvecklingen av fastigheter för kommersiella ändamål är en tendens att snabbt påverka de omgivande områdena fastighetspriserna.

Många av dagens kommersiella inteckningar har nått ett lån på cross-väl över $ 1 miljon och är i själva verket en del av de bolån i vissa turistorter är den vanligaste metoden miljoner dollar märket.

Nu, när du kombinera alla dessa faktorer bidrar till, en inteckning, att marknaden är mycket optimistisk om sin utlåning kapitalet, har du ärendes är ett segment av marknaden, potentialen för en bubbla effekt. Vad som händer är en bubbla effekt på ekonomin?

Beetle kommer att fortsätta att växa tills den spricker. Detta är vad många analytiker och ekonomer befarar att alltför många konsumenter satsar gården är en konstant, optimistisk tillväxt spurt.

Vad kan orsaka vår välmående ekonomi brista? Verkligheten är att många förhållanden kan delta i och ge den nödvändiga katalysatorn.

Tja, var vad om det finns en kontinuerlig ökning i prissättningen, men det är oftast ständigt nedåtgående spiral av åkturen det? Tja, om det skulle vara en stor nedgång i sin tur, har investeringar på marknaden, om det finns en fortsatt förlust av arbetstillfällen i det här landet, eller om det är en helt naturlig händelser som leder till katastrofer, vilket är mer än regeringen eller bolagets kontroll, kan du se möjligheten av en katastrof.

Betyder detta, är det gjort? Nej, det betyder bara att det finns potential. Men försvaret, bostäder och fastighetsmarknaden, om du måste vara riskabelt, finnas på plats. Det är en av de säkraste riskfyllda verksamheter, som är i existens.