inteckning equity release eller hem återgång planen bestämma vilket som är idealisk

bästa du får från fasta tillgångar är livstid inteckning

När du funderar på en release inteckning kapital, ta en närmare titt på den typ av inteckning som är fördelaktiga för dina monetära behov. Det finns två typer av equity release: Lifetime inteckning och hem återgång planen. Den senare anses vara en typ av inteckning övergång där fastighetsägaren säljer en del av eller hela fastigheten i utbyte för det behövs pengar. Istället för att låna hela beloppet motsvarar fastighetens värde, tar låntagaren endast den nödvändiga procentuella mängden garantier för den egendom som säkerhet. Livslängden inteckning å andra sidan, utan dröjsmål, ger dig antingen plats kontant eller en periodisk avbetalning. En kombination av båda kan också göras tillgängliga beroende på avtalad tid.

Oavsett vilket är bekvämt för låntagaren, erbjuder inteckning equity release företag en bättre finansieringssystem jämfört med hem reversion planerna. Du behöver inte tilldela utbetalningar förrän planen mognar. Räntekostnader, vilket bygger upp medan lånet är obetald läggs och dras när fastigheten säljs. En påminnelse är att när de räntekostnader börjar öka fastighetsvärde småningom kommer att minska och blir noll om inteckningen fortfarande oroligt. Men, säger en säkerställa lag i livstid inteckning icke-negativitet av eget värde upprätthålla, vilket innebär att du marknadsvärdet på din fastighet som det oroliga beloppet och ingenting mer.

Även när planen mognar och man kunde inte omedelbart betalar för din plan beloppet plus de extra räntekostnader, är det mest de kan extrahera bara värdet på din fastighet, utan att du behöver betala några extra avgifter. Detta är vad som gör livet inteckning ideal och att föredra jämfört med andra finansiella institut som erbjuder pengar upplåning. Så länge du uppfyller kraven, kan du få det belopp du behöver. Om du är 55 år eller äldre, är en fastighetsägare, är fastigheten anses vara en vanlig konstruktion i den brittiska regeringen, och din egendom värde är minst £ 75,000 så är du en stor kandidat för en livstid inteckning.

Tävlar om ett kapital inteckning release, vara säker på att dina rättigheter skyddas eftersom Financial Services Authority reglerar inteckning företag. Det finns några saker du måste ge ordentlig överläggning innan du gör ditt drag, eftersom detta kommer att påverka ditt ägande samt eventuella arv av dina arvingar. En är den ränta, vilket är ganska högt. Andra är det totala belopp som ackumulerats under den tid, som är obegränsad. Tredje är trevande belopp, som din familj kan komma ut ur fastigheten fortskrider. Fjärde möjligheten att din familj inte ärva grund av ackumulerad ränta läggs till, vilket kan leda till fastigheten med värdet noll vid slutet av perioden.

När du ansöker om en livstid inteckning ser till att du har betalningen förmåga och att du kan ta ansvar. Det finns konsekvenser så bättre planera ut allt inklusive de negativa möjligheter som kan hända långt innan planen är betald.