inteckning efterskott hur du rädda ditt hem från avskärmning

Det finns många tillfällen i livet där situationer kan uppstå att sätta en påfrestning på din ekonomiska situation. Att förlora ett jobb, medicinska akutfall, eller familjesituation kan få dig att hamna på efterkälken på dina räkningar. Däremot förlorar ditt jobb inte betyda att du även förlora ditt hem. Om du har samlat några inteckning efterskott på dig hemma när du förlorat dig jobbet, tappa inte modet. Det finns fortfarande några sätt som du kan rädda ditt hem från avskärmning. Att vara i kontakt med din bank och arbeta med dem för att hjälpa dig, är det bästa att börja med. För att hjälpa dig avvärja avskärmning på ditt hem, här är några sätt att hantera din inteckning efterskott.

kontakta din bank

Det finns hundratals människor över hela landet som har missat ett par betalning på deras hem så att du inte är ensam i denna situation. Om du tror att du inte kommer att kunna betala dina amorteringar för ett par månader medan du fortfarande försöker hitta arbete, är det bäst att ringa din bank och berätta för lån officerare om du ändrar på omständigheterna. Du bank har troligen hanterat situationen innan och de vet hur det går. Bankerna är inte i branschen att reposing och utestänga egenskaper så att de inte riktigt hoppa på chansen att avyttra dig av ditt hem. Dessutom, om banken utestänger ditt hem, kommer det nu att möta utmaningen att avyttra fastigheten för att frigöra sitt kapital. Eftersom utestänga din fastighet kommer att innebära mer arbete för han del av banken än just bara ge dig ett par månader frist, kommer banken troligen ge dig frist att betala för din amortering.

Vid förhandlingar med banken för grace period, se till att du uttrycker din starka vilja att betala dina skulder. Du bör också beskriva din plan för hur du ska gå om att betala dina skulder och hur mycket tid det kommer att ta dig att göra detta. Om banken officer kommer att se din starka intresse för att betala dina skulder och hålla ditt hem, kommer han eller hon att vara mer öppna för möjligheten att ge dig den extra tid som du behöver.

leasing ditt hus

Om du inte kan betala för amortering av ditt hem och du har förbrukat din grace period, kanske du vill hyra ditt hem för en stund. Du kan använda de pengar som du får från hyresavtalet att betala för amortering. Om du har ingen annan plats att gå, kan du hyra bara en del av huset. Du kan flytta till källaren i huset för en ny månad och hyr övervåningen rum. Observera att om du verkligen vill behålla ditt hem, flytta till källaren för ett par månader eller så är en liten uppoffring som du måste göra. Dessutom bor i källaren i ditt hem är inte riktigt så illa. När du får ett bra jobb, kan du alltid flytta tillbaka till övervåningen rummet.