inteckning bistånd – kan Obama rädda ditt hem

Mortgage stöd var något som var nästan obefintliga över tre år sedan och nu många amerikanska familjer att förlita sig på detta för att rädda sina hem. Mängden utmätningar i landet har ökat kraftigt eftersom husägaren inte kan göra sina månatliga inteckning betalningar. Om du är i denna finansiella båt så du kan dra nytta av president Obamas Making Home Affordable Plan.

Making Home Affordable Plan var utformad så att alla amerikaner ska ha tillgång till de låga boräntorna som håller på att annonseras. Före mars 2009 många bolåneinstitut och finansinstitut var hamstring pengar och inte låna ut den till låntagare. En del av planen är att ge långivare och incitament att låna ut pengar därför låntagare kommer att ha tillgång till genomsnittliga bolåneräntor som håller på att annonseras under 5% av vissa långivare.

Om du har funderat på att refinansiering nu kan vara så bra i en tid som någonsin som boräntorna har aldrig varit så låg och aldrig förr har det funnits ett program som har införts för att hjälpa dig att få en lägre ränta. Programmen är ganska detaljerad, men bara vet att regeringen är att se till att långivarna faktiskt låna ut pengar till relativt låga priser. Du kanske inte får det lägsta du har sett reklam, men du kommer sannolikt att få en ränta som är mycket lägre än vad du någonsin skulle ha väntat ett år sedan. Missa inte denna möjlighet eftersom det inte kan hålla på så mycket längre.