inteckning bedrägerier

Mortgage bedrägerier blir allt vanligare. För att skydda ditt hem och ditt hus equity är det ytterst viktigt att se tecken på egendom bedrägeri. Att kunna redovisa egendom bedrägeri till rätt statliga och federala myndigheter är mycket kritisk om de ska ha någon chans att stoppa bedragare från jagar ovetande låntagare.

Lurendrejare kan ofta rikta villaägare som redan kämpar för att uppfylla sina åtaganden bolån eller är på ett dåligt sätt att sälja sina hus. Det finns hjälp att få när man tittar på vad som kan ibland se ut som oöverstigliga ekonomiska problem eller avskärmning, bara göra vissa du har att göra med en ansedd företag innan att engagera sig. Bedrägerier kan låta bra, men i slutändan är målet att stjäla ditt hem, aldrig för att hjälpa dig att upprätthålla it.Below är bara två av de bedrägerier som används idag: Utestängning Rescue SchemeIf du har börjat halka på dina lån betalningar, detta kan se ut som en tilltalande lösning, men se upp. En avskärmning räddningsaktion systemet börjar ofta med en bedragare som sträcker sig ett löfte att betala av din brottsligt inteckning, som tillåter dig att stanna kvar i hemmet som en hyresgäst med möjlighet att köpa hem tillbaka när din ekonomiska situation förbättras.

Men vad som egentligen händer är en serie steg som syftar till att ta ut det egna kapitalet i hemmet och försvinna: Husägare kommer alltid att krävas för att titeln över hem till olika låntagare som är ofta “investera” i en hyresfastighet som en del av “rescue”, men vem är egentligen en del av de scam.The vinsterna från försäljningen payoff brottsligt lån och nya låntagare återkallar all det egna kapitalet i huset, för att aldrig ses igen. Den nödställda fastighetsägaren är nu inget annat än en hyresgäst i ett hus som de inte längre äger, ovetande om att den nya ägaren inte ens göra betalningar. När nya ägare standard på inteckning, är det förflutna ägaren vräkt från hemmet – de har förlorat huset och allt det egna kapitalet i det. Bedragare är mycket sluga individer och kommer ofta förändra systemet beroende på husägare de pratar med, därför vara mycket försiktig.

Några av de varningssignaler som en bedragare kan söka för att ställa dig upp som ett offer för en avskärmning räddningsaktion programmet är: Att ha en främling närma dig med en oönskad “rescue” erbjudande. Att få en oönskad samtal, e-post eller flygblad om “avskärmning räddning” eller keeeping ditt hem. Att delta i en komplicerad affär som du inte riktigt begriper. Signering papper med mellanslag eller vilseledande uttalanden. Ingen fråga om vad du säger, det är aldrig tillfredsställande. Den lämpligt svar när du står inför ekonomiska svårigheter som kan hota ditt hem är alltid att prata med din långivare eller ett väl genomtänkt av rådgivare.

Illegal FlippingFlipping är en legitim metod där en investerare köper ett hus som är i behov av reparationer eller uppgraderingar, gör väsentliga ändringar i hemmet i en mycket kort tid och säljer huset för en gain.We “har alla sett på TV visar om vändning och de är jättekul att iaktta. Men det finns lurendrejare som använder vända för att producera pengar olagligt. Ofta kommer bedragare erbjuda mer än den förväntade kostnaden för ett hem med ett villkor att “överskottet” belopp över utgångspriset presenteras tillbaka till låntagaren vid utgången av depositionsavtal. Vid stängning kommer det uppblåsta värdet på huset tillskrivas ändringar som var Felt aldrig gjort.

Den bedragare kommer att deponera det extra pengar och aldrig göra en betalning på bolåne orsaka honom att standard på lånet. Som ägare, särskilt en vars hem har funnits på marknaden en längre tid, kan det se ut som en oemotståndlig deal men kom ihåg – att förändra handlingar är bedrägeri och grova brott.