inteckning bedrägeri

Hur påverkar inteckning bedrägeri du, som låntagare?

Jag är säker på att du ser alla nyheter i media om inteckning industrin men hur är allt som rör dig?

Först och viktigast, måste informationen om din ansökan vara korrekt och saklig för att se om du verkligen kvalificera sig för ett lån. Syftet är inte att hindra dig från att få ett lån. Syftet är att se till att du kan fortsätta att göra dina betalningar ner linjen och inte förlora ditt hem till utestängning. Om garant tänker du göra $ 7000 per månad och du egentligen bara göra $ 2,000, ser du hur det kan bli ett problem? Jag vet människor, ibland, brukar inte titta på de långsiktiga konsekvenserna av sina handlingar. De tittar bara på den omedelbara vinsten eller tillfredsställelse. Tja, påverkar på lång sikt av denna typ av situation kan vara nästan irreparabla skador på din kredit utöver andra som kan vara mer allvarliga.

För att kunna teckna och utvärdera ditt lån är det viktigt att se var du arbetar, hur länge du har arbetat där, hur mycket du gör, hur mycket du har på banken, etc.

Sättet det här fungerar är ett lån officer eller inteckning mäklare ställer frågor och skriver svaren ner på en inteckning ansökan. Detta kallas, “ta ett program.” Den information du lämnar är vad placeras på formuläret. Det är viktigt att du är så korrekta som möjligt, särskilt när objekt anges och inte verifierats. Detta sker ibland med inkomster och tillgångar. Du måste också se till att du lämna alla dina skulder och fastigheter som ägs, även om de inte dyker upp på din kredit.

När ansökan är ifylld du skulle behöva skriva under ansökan. Genom att underteckna ansökan du intygar att informationen är korrekt och saklig. Om informationen inte är saklig du är ansvarig för civil-och straffrättsliga påföljder.

Aldrig underteckna ett program där informationen ändras eller ändras. Se till att din anställning, tillgångar och inkomster är korrekta. Om du inte vet var de är placerade på ansökan be lånehandläggare du arbetar med för att visa er. Om du ser informationen har ändrats, hitta någon annan att arbeta med. Din inteckning och ekonomiska framtid är för viktig för att sätta i händerna på någon som inte kan lita på.

miles förlust
licensierad inteckning mäklare