inteckning återbetalning skydd försäkring

Mortgage Återbetalning Protection Insurance tas vanligen ut vid den tidpunkt du ansöka om en inteckning, men kan ordnas med vissa försäkringsbolag efter inteckning har slutförts.

Du bör söka lämpliga råd om att ordna sådant skydd från en lämpligt behörig person.

Mortgage Återbetalning Protection Insurance ger skydd i händelse av att du är oförmögen att arbeta på grund av en olycka eller sjukdom eller görs ofrivilligt arbetslösa.

Den maximala mängden omslag som du kan ordna baseras på den månatliga inteckning återbetalning plus du kan också omfatta sådana saker som de månatliga byggnader och hemförsäkring premium och inteckning livförsäkrings månatliga premier som en kapitalförsäkring eller ett minskande sikt försäkran politik.

Mortgage Återbetalning skydd försäkring betalar oftast ut i upp till 12 månader.

Du brukar inte ha ett medicinskt ordna försäkringar för hypotekslån återbetalningsskydd.

I Storbritannien locket kan vanligtvis tas ut så länge du arbetar minst 16 timmar per vecka och är i åldern mellan 18 och 64.

Locket upphör när inteckning återbetalas eller du fyller 65 år eller om du går i pension eller ska du sluta att bibehålla de månatliga premier eller bör man bara väljer att annullera försäkringen.

Mortgage Återbetalning skydd försäkring kan tas ut antingen bara för att täcka en sökande eller båda sökandena. Om båda sökande är täckta och säger att de är båda på samma inkomst då politiken kommer att betala ut hälften av beloppet för den månatliga omslaget i fråga om sökande som är sjuk.

I Storbritannien kostnaden för Mortgage Återbetalning Protection Insurance baseras på den månatliga täcker du har arrangerat och kommer att variera mellan de olika företag som erbjuder ett sådant skydd.

Det finns vissa undantag med denna typ av politik som du bör fastställa.