inteckning asylsökande “måste få hjälp av regeringen”

Regeringen måste göra mer för att öka utbudet i Storbritannien, har en expert sagt.

Människor idag söker efter erbjudanden Home Credit såsom tracker inteckningar för att passa bostadsfastigheter skulle få mer valfrihet över var de bor om regeringen vidtagit åtgärder för att förbättra sin planering för nya hus, har en expert föreslagit.

Enligt Vernon Pethard, vd på online-resurs nya bostäder till salu, tjänar det faktum att det finns en låg nivå av bostäder och inteckningar finns i Storbritannien just nu bara för att visa att den konservativa-liberaldemokratiska alliansen måste ta “snabba åtgärder “för att lösa detta problem.

Herr Pethard talade efter offentliggörandet av en rapport från Glenigan på uppdrag av Home Builders Federation tidigare denna månad (Jan 7, 2011), som fann att bostäder godkännanden under tredje kvartalet förra året sjönk till strax över 30.000, därför representerar den andra lägsta nivån under de senaste 19 kvartalen.

Detta är en minskning 2007-08 nivåer och nya bostäder till salu officiellt noterade att förvirring över planering politik har “förvärrar” problemen på fastighetsmarknaden under de senaste åren.

Han tillade att det är därför uppenbart att koalitionen måste se några nya politik är “åtgärdas snabbt” om det pågående problemet skall lösas.

“En försening i att bevilja tillstånd för nybyggda bostäder kommer att skapa en brist på nya fastigheter ner linjen och begränsade utbudet undantagslöst sätter press uppåt på priserna, vilket ytterligare skulle försvåra utsikterna för första gången köpare speciellt,” Mr Pethard varnade.

Dessutom, insisterade han att regeringen måste fortsätta att sätta press på banker och hypoteksinstitut att öka tillgången på paketen Home Credit, som flexibilitet inom branschen skulle förbättras om detta skulle ske.

Samtidigt rapporterade SmartNewHomes.com nyligen att det genomsnittliga priset för ett nytt hem ökade med fyra procent i november 2010 till £ 220.654.