inteckning ändring Tips – hur man får AA lån modifiering

Många människor står inför problem med amorteringar är inte säker på hur man ska få en inteckning modifiering. De inser att om långivaren skulle kunna sänka intressen lite, och förlänga löptiden för återbetalning, då likställas månatliga avbetalningen betalas på sina lån skulle komma ner, vilket gör det lättare för dem att betala de belopp varje månad och även hjälpa till i hålla sin kredit värdering intakt. Men sådana låntagare känner försagd att närma långivaren med en sådan begäran, eftersom de inte förväntar sig långivarna att vara öppen för sådana idéer.

Det finns många skäl för långivarna att vara öppen för deras önskemål. Till att börja med innebär en avskärmning mycket administrativt arbete. Långivare ådrar sig kostnader för att följa dessa förfaranden. Dessutom långivare har också att hosta upp rejäl avskärmning avgifter. Eftersom själva processen är långdragen, långivare tappar intresset för delårsperioden. Dessutom är det fastigheter scenariot inte särskilt robust. På grund av den ekonomiska krisen, har många människor förlorat jobb, och därför kan de inte råd att köpa bostäder. De som fortsätter att vara anställd är aldrig för säker när de kommer att kastas ut. På grund av denna osäkerhet, är de knappast troligt att överväga att ta på sig någon ny skuld. Detta har lett till att släppa i fastighetspriser över hela landet. Vad mer, är denna efterfrågan osannolikt att plocka upp något snart. Därför kan långivaren inte riktigt vara säker på tidslinjen inom vilken de utlånade beloppen kan återvinnas. Om priserna har tankas drastiskt, då är chansen att långivaren skulle nöja sig med blankning, dvs acceptera att absorbera vissa förluster. Dessa är skälen långivare är också villiga att granska eventuella förslag som låntagaren kan komma upp med.

Låntagaren kan börja med att bestämma hur mycket är hans / hennes månadsinkomst från alla källor. Om låntagaren har tagit lån för att köpa ett hem, då han / hon kan överväga den månatliga hushållsinkomst. Från denna, måste låntagaren att dra den genomsnittliga månatliga utgifter bestämda från de utgifter senaste sex månaderna. Vissa av kostnaderna kan vara överflödig. Låntagaren kan kontrollera vilka av dessa verkligen kan undvikas helt. Dessa kan minskas för att komma fram till de genomsnittliga månatliga utgifter. En nominell andel av dessa kan läggas till de genomsnittliga månatliga utgifter såsom tillhandahållande mot eventuella oförutsedda utgifter. Denna totalsumma kan sedan dras av från den månatliga inkomsten för att komma fram till det belopp som låntagaren verkligen kan avvara varje månad mot inteckning omgångar. Låntagaren får egentligen inte vara expert på sådana saker. Så ta hjälp av någon icke vinstdrivande organisation för sådan planering är en bra idé.

Efter att ha fastställt hur mycket är det maximala som kan avvaras för att täcka eventuella likställas månatliga avbetalningar, låntagaren behöver utveckla en plan kassaflöde så att långivaren inte är skyldig att absorbera eventuella förluster. Om återbetalningstiden är sannolikt att förlänga alltför långt in i framtiden, då låntagaren bör överväga att avveckla vissa andra insättning och få ner den huvudansvarige. Alternativt, kan låntagaren leta efter alternativa sätt att tjäna, och upprätta ett par månads rekord visar stadig inkomst från sådan ny källa, till exempel online-resultat. Även dessa kassaflöden och prognoser kan visas att den icke-vinstdrivande organisation för skuldrådgivning. De kommer att granska den och låta låntagaren veta om han / hon går på tunn is. Om låntagaren är övertygad om att denna fas är bara tillfälligt, då han kan komma med ett förslag om att alla de rater som förfaller eller förfaller läggas tillbaka till huvudmannen för någon gång. Denna ökade huvudmannen kan sedan återbetalas under flera år i framtiden med räntesatserna på viss dag. Effektivt, kommer de omgångar i framtiden vara högre. Likaså kan låntagaren be långivaren att överväga att byta från justerbar sats inteckning till fast räntebärande lån.

Ibland kan det vara nödvändigt att förlänga och även sänka räntorna. Låntagarens kredit värdering är en annan faktor som kan påverka långivarens beslut. Om låntagaren har en bra kredit värdering, kan långivaren överväga låntagarens förslag, som långivaren skulle ha större förtroende för låntagarens tendens att vara ärlig och snabb i återbetalning. Om långivarna hittar låntagarens förslag rättvist nog, då långivaren skulle vara behagligt att sådana villkor, inklusive försenad betalning av institut för elektroniska pengar, eller forebearance. Därför att veta hur man ska få en inteckning modifiering och vad kan påverka sådana förhandlingar är viktigt för alla låntagare som har tagit bolån.