inteckning ändring Tips – få en inteckning modifiering

Skaffa en inteckning modifiering kan tyckas vara en skrämmande uppgift. Denna artikel kommer att hjälpa dig att förbereda dig med processen att ändra din inteckning. Här är några saker att tänka på:

Ta reda på din långivare förväntningar när det gäller tillämpningen av en inteckning modifiering. Hitta dem genom att ringa din långivare eller forska dem online. Vet du vad din långivare är ute efter när de överväger en ändring av ett hypotekslån.

Varje långivare är olika vad de behöver från dig. Här är några saker som de flesta leta efter:

* Den aktuella värdet på din fastighet
* Det ursprungliga värdet på din fastighet
* Din skuld till tal
* Din betalning historia
* Alla tidigare konkurser
* Din anställning historia

Fylla i din ansökan:

Inte förfalska information om din ansökan, kommer du att avvisas. Om du tror att din nuvarande sker mot ekonomisk situation är inte illa nog att få ett lån modifiering, oroa dig inte, långivare är beredda att hjälpa husägare som står inför potentiella finansiella svårigheter. Oavsett orsakerna är för att begära en ändring av lån, kommer ljuger inte få dig lånet.

Skriva ett brev av umbäranden:

Ditt brev bör vara kort. Detta brev måste vara ärlig och representerar fakta tydligt. Dela endast den information som visar din långivare nödvändigheten av en ändring. Se till att din långivare vet att du kommer att arbeta med dem för att undvika utestängning. För att påskynda denna process, skicka ansökan och svårigheter brev tillsammans. Om du skickar dem separat, kommer du bromsa processen. För online-applikationer, skriva ut och skicka ansökan och brev istället för att skicka det på nätet.

Några andra överväganden: Börja med att bestämma summan av din månatliga inkomst från alla källor. Om du har tagit lån för att köpa ett hem, då kan du överväga den månatliga hushållsinkomst. Från denna, måste du dra av den genomsnittliga månatliga utgifter bestäms av kostnaderna för senaste sex månaderna. Vissa av kostnaderna kan vara överflödig. Du kan kontrollera vilka av dessa kan undvikas helt och hållet. Dessa kan minskas för att komma fram till de genomsnittliga månatliga utgifter. En nominell andel av dessa kan läggas till de genomsnittliga månatliga utgifter såsom tillhandahållande mot eventuella oförutsedda utgifter. Denna totalsumma kan sedan dras av från den månatliga inkomsten för att komma fram till det belopp som du verkligen kan avvara varje månad mot inteckning omgångar. Du kanske inte riktigt vara expert på sådana saker. Så ta hjälp av en icke-vinstdrivande organisation för sådan planering är en bra idé.

Efter att ha bestämt hur mycket som maximalt kan avvaras är att täcka eventuella likställas månatliga avbetalningar, måste du utveckla en plan kassaflöde så att långivaren inte är skyldig att absorbera eventuella förluster. Om återbetalningstiden är sannolikt att förlänga alltför långt in i framtiden, bör du överväga att likvidera vissa andra insättning och få ner den huvudansvarige. Alternativt kan du leta efter alternativa sätt att tjäna, och upprätta ett par månads rekord visar stadig inkomst från sådan ny källa, till exempel online-resultat. Även dessa kassaflöden och prognoser kan visas att den icke-vinstdrivande organisation för skuldrådgivning. De kommer att granska den och låta dig veta om du går på tunn is. Om du är säker på att denna fas är bara tillfälligt, så du kan komma med ett förslag om att alla de rater som förfaller eller förfaller läggas tillbaka till huvudmannen för en viss tid. Denna ökade huvudmannen kan sedan återbetalas under flera år i framtiden med räntesatserna på en viss dag. Effektivt, kommer de omgångar i framtiden vara högre. Likaså, kan du begära att långivaren att överväga att byta från justerbar sats inteckning till fast räntebärande lån.

Ibland kan det vara nödvändigt att förlänga och även sänka räntorna. Din kredit värdering är en annan faktor som kan påverka långivarens beslut. Om du har en bra kredit värdering, kan långivaren överväga ert förslag, som långivaren skulle ha större förtroende för din tendens att vara ärlig och snabb i återbetalning. Om långivarna hitta ditt förslag rättvist nog, då långivaren skulle vara behagligt att sådana villkor, inklusive försenad betalning av institut för elektroniska pengar eller tålamod. Därför att veta hur man ska få en inteckning modifiering och vad kan påverka sådana förhandlingar är viktigt för alla låntagare som har tagit på bolån.