inteckning ändring Tips – dina lån modifiering alternativ

Det finns många saker som man måste ha för att kvalificera sig för ett hypotekslån modifiering. Det har funnits många olika program som satts i kraft sedan den inteckning härdsmälta och utlåning krisen under det senaste året – och vissa människor verkligen kommer att kunna få hjälp.

Låt oss först titta på den ljusa sidan av situationen. En inteckning modifiering skulle kunna ske genom en räntesänkning på grund av en högre ränta på ett lån än man kan få idag. De nuvarande räntorna kan vara så låg 4,9%-vilket skulle spara tusentals kronor per år även om du har en ränta på 6% eller högre. För att kunna göra detta måste du kunna ha en stark ekonomisk grund, och kunna betala av det nya lånet lika lätt som tidigare. Du bör kunna visa ingen post av sena betalningar för detta lån. Du kan få detta lån med vår utan PMI.

Det finns ett annat lån modifiering process pågår just nu också, och detta kallas Obama lån. Om du är skyldig 115% av värdet på ditt hem eller mindre, så det här alternativet är tillgängligt för dig. Det är en snabb och snabb lån process som kan göras för endast $ 400 och sedan kan du rulla några avslutande kostnader till lånet så länge den inte överskrider 115% markeringen av värdet på ditt hus. Du kan inte vara sent på betalningar för lånet och måste visa en stadig inkomstkälla.

Övriga lån ändringar kan ske via din personliga bank om du är sent på avbetalning eller på väg att gå i konkurs. Om du är på gränsen till försumliga på ett topplån det kommer ofta ge dig hävstång för att gå till den specifika långivare och berätta för dem att du kommer att utestänga på fastigheten med den första lien innehavaren få allt och sedan få någonting, vilket tvingade dem att omarbeta villkoren för lånet.

Sammanfattningsvis vad du behöver för att kvalificera sig för en inteckning ändring varierar från långivare till långivare och situation till situation. Mestadels måste du visa ett behov av att ha den uppdaterad, och därmed visar de finansiella medel för att göra betalningar på lång sikt som att sätta villkoren i en annan inställning bara för att behöva göra det igen i ett par månader är inte i sitt bästa ränta, eller ditt.