inteckning ändring hjälp-den landsomfattande inteckning ändring

Frågan om behörighet föregår vederlag för ett bostadslån modifiering av Countrywide banken. Grunderna i kraven för ett lån modifiering innebär i grunden fråga om personliga finansiella kriser korta av konkurs, och viljan för husägaren att behålla fastigheten. Dessa utgör den springande punkten i ansökan kravet på en Countrywide Home Loan Modification.

Vid ansökan, kommer ett dokument skickas till den landsomfattande förlusten lindring avdelning, som kommer att innehålla följande:

· En umbäranden brev som förklarar fallet för din standard, och hur du tänker betala och hur du tänker också att vara konsekvent i en sådan betalning, och dina tidigare försök att lösa lånet som misslyckades

· Nya inkomster handlingar, som skulle omfatta följande: lön Män, den w2 formen, arbetslöshet uttalanden status, och uttalanden nytta

· Kontoutdrag och deklarationer för de senaste två åren, och fullständiga och korrekta finansiella rapporter.

De personer som skulle dra mest nytta av detta lån modifiering är de som har halkat efter på avbetalning, till exempel om en inteckning kostar husägare den månatliga summan av $ 3000, och husägaren är tre månader efter med utbetalningarna, med förvalda totalt på $ 9000 Countrywide steg i att dela upp förvalda summan i en längre period av säg 6-12 månader, och som läggs till den befintliga och förväntade (och obetalda) framtida inteckning betalning.

Enligt denna plan en regelbunden utbetalning kommer att fortsätta på summan av $ 3000, som i exemplet ovan, men utöver den nya längre period split summan, som ett sätt att minska de betalningar börda på den person som ansöker om lån modifiering systemet . Det yttersta målet för denna modifiering är att undvika utestängning och för att hjälpa gäldenären få ett alternativt sätt att återbetala inteckning skuld.

Bankerna väljer lätt för detta alternativ eftersom en avskärmning är en dyr affär för bankerna, eftersom de skulle ha att bordlägga ut en massa pengar för advokatkostnader, hålla kostnader, skatter och försäkringar. Hela systemet om flitigt följs kommer att bidra till att ingjuta en mekanism för finansiellt stöd och inflytande, som hjälper skuldsatta partiet undvika de obehagliga följderna av en modifierad icke bostadslån. Systemet, som ni också kan se, kräver ekonomiska åtaganden gäldenären, och viljan av den föreslagna mortgagee-Countrywide-att låna beroende på behörighet för gäldenären att kvalificera sig för ett lån modifiering.

Alla sådana Countrywide hem lån ändringar inte och kommer inte slutligen hamnar i den fruktade avskärmning trap-vilket inte är bra för någon part, för det innebär förlusten av ett hem och avskärmning summor förlust på den del av den bank som beviljat kredit i detta formulär. En noggrann läsning av ovanstående kommer utan tvekan att ge dig en kortfattad uppfattning om omfattningen och nyttan av en Countrywide lån modifiering.