inteckning acceleratorer (fakta eller fiktion)

Mortgage Accelators har funnits i flera år, och de flesta människor har hört talas om dem i en eller annan form. År sedan, var de flesta människors uppfattning om en inteckning accelerator bara tanken på att göra en extra utbetalning på din inteckning eller lägga extra pengar varje månad för att betala ner den huvudansvarige. Dessa enkla idéer har blivit många olika tekniker som används för att payoff bolån snabbare.

Extra betalningar – Detta är den enklaste typen av inteckning acceleration att genomföra, eftersom det i grunden handlar om antingen göra en extra inbetalning så ofta du kan (med hjälp av att årsbonus till exempel) eller skicka in ett extra belopp med din månatliga betalningar som går direkt mot huvudman.

Det finns också många avancerade tekniker som innefattar användning av mer komplicerade planer på att payoff ditt lån snabbare. Även om dessa tekniker är mer komplicerade och kräver vanligen en investering i programmet, de är också mycket bättre fordon för att betala av dina lån snabbare och spara tiotusentals med hundratusentals dollar i räntekostnader.

Även om dessa typer av planer är nya till USA, har de använts utomlands i flera år och med en massa människor. I Australien till exempel, över 30% av människor använder en inteckning accelerator, och i Storbritannien nästan 25% använder dem.

Den grundläggande idén med dessa avancerade produkter är att betala en stor del av pengar till din inteckning med antingen pengar du för närvarande har någon annanstans, eller att använda en kredit, som ett hem kapital kredit eller HELOC. Några av dessa inkluderar Mortgage Accelerator Plus, CMG Finansiella och United First Financial.

Mortgage Accelerator Plus är en pengar förvaltning strategi som lär smart och effektiv hantering av pengar, med målet att eliminera alla skulder, särskilt inteckning, i 1/3 av tiden. Det är en “turn key paket” som innehåller en arbetsbok, instruktioner och programvara som lär alla uppgifter om användning av programmet, hur det fungerar och varför det fungerar.

Kartan är baserad på matematik och låter dig hantera dina pengar för att minimera ränta. Du kommer att använda samma tekniker som bankerna har använt för att behålla mer av dina pengar! MAP lär dig också om Fastigheter, inteckningar, Investeringar, budgetering, och mycket mer.

Läs mer på http://www.mapsavings.com/