inteckning – 3 heta tips för att öka din FICO poäng

Bygga en bra kredit värdering är en långsiktig process. Som de säger en resa på tusen miles börjar med det första steget. Se upp för snabba lösningar. Det finns inga undantag för quick fix för att få in din plånbok genom en bluff och det finns några där ute. Här är tre säker eld sätt att öka din kredit värdering.

Den största delen av FICO poäng är den procentandel av tillgängliga krediter som du använder. Det traditionella sättet är naturligtvis att betala ner dina konton för att öka andelen. Ju högre procentsats ju lägre poäng. Det finns ett annat sätt.

Ett. BE OM KREDIT ökar detta uppnår samma resultat-minskning av procenten av kredit används. Bara vara noga med att inte använda den nyfunna “rikedom”. Det är som att skjuta sig själv i foten. Var noga med att inte begära för mycket av en ökning.

2. Betala dina räkningar betala dem inte när de förfaller, men innan de förfaller. Hitta uttalandet dagen (vanligen 20 eller så dagar före förfallodagen) och betala bort en dag eller så tidigt. Det ger ditt saldo till 0 $ därmed öka andelen tillgängliga krediter. Om du betalar räkningen på förfallodagen den inte kommer att ha samma effekt.

Tre. Släng inte de gamla kort jag fick reda på detta den hårda vägen. Om du inte använder ett gammalt kort av någon anledning inte kasta bort det. Utnyttja det och ladda små mängder då och då. Detta resulterar i en aktiv kontra och inaktiva status för kontot. Aktiva konton är vägas in i FICO poängsystem-inaktiva konton inte.

Med hjälp av dessa tre heta tips kommer att öka din FICO poäng nästan över en natt. Ta den kunskap och springa med den och förbättra din poäng idag.

Jack Krohn är en ledande fri lans författaren på Home Equity och frågor inteckning med över 40 artiklar på sin meritlista. Han är också den # 1 författare of Homeland Security artiklar i landet enligt Ezine artiklarna.