inteckning 100 procent överbryggande lån är de möjliga

En introduktion till 100 procent överbryggande lån – Lets utforska några av de detaljer om denna kortsiktiga utlåning produkt. En av de viktigaste faktorerna är kostnaden. Det viktigaste området du bör vara oroliga dock är anledningen till att du behöver en 100 procent överbryggningslån och om att få en kommer att lösa ditt land eller egendom problem i den nödvändiga tidsramen. Du måste jämföra kostnaderna med fördelarna av att få ekonomi i en mycket kort tid.

Vi ska nu titta på flera exempel på när och varför en 100% överbryggningslån kan användas. Nedan är några vanliga användningsområden:

Situation 1 – Köpa en fastighet på auktion – Med mark och auktioner egendom är det normalt att överföringar av medel sker mycket snart efter en auktion avslutas. Om du inte har någon kommersiell inteckning eller lån på plats då överbryggande finansiering är en perfekt kortsiktig lösning.

Situation 2 – Riskkapital – Många företagare oss denna typ av kredit för att utnyttja erbjudanden om pengar behövs nu inte i ett par veckor. På grund av den hastighet som dessa lån kan ordnas i de är perfekta för denna typ av applikation.

Situation 3 – Alla juridiska skäl – Om du har en annan användning för kommersiella, inrikes eller vilken anledning som helst så kommer du vara glad att veta att du kan använda denna typ av kredit för något skäl, förutsatt att det är lagligt.

Exemplen just visade visar de typiska tillämpningar av 100 procent överbryggande lån, men användningen är lika varierande som de människor som behöver pengar. Det bästa du kan göra nu är att få offerter om du tror att ett överbryggningslån kan hjälpa dig. Vår hemsida kan erbjuda mer rådgivning eller enskilda citat om det behövs.

Låter nu undersöka priset ett typiskt fall för ett belopp på £ 150.000 i en takt på 1% skulle kosta £ 3000 för att låna summan för 2 månader. Priser kan variera beroende på personliga omständigheter.

Många människor gäller inte för 100 procent överbryggande lån eftersom de förväntar sig att avvisas, eller har redan fått avslag av sin bank eller hypoteksinstitut. Du kan bli förvånad över men som vi kan godkänna ansökningar från personer med tidigare konkurser.

För att veta mer eller få enskilda offerter besöker Snabb överbrygga lån