intecknar mäklareskjortor arrangemang

De bästa människorna för att ge dig råd och medla med en låntagare och långivare är de professionella mäklare. Vad de gör är att få personlig information om kunden som en potentiell långivare kan storlek upp och ge lån till. Vanlig information omfattar anamnes och sysselsättning bakgrund. Mäklare informerar också långivarna om låntagarnas kredit-och finansiell information.

Vad gör inteckning mäklare gör egentligen? De ger vägledning till kunderna genom att lägga ut en bra inteckning paket för dem att välja från. De ger råd också kunder på fastigheter och inteckningar. De hjälper också i behandlingen av kundens ansökningsblanketter och fullbordandet av relevanta dokument för dem att utnyttja sin inteckning behov.

I USA bolån består av bostadslån som svarar för mer än 80%. Bankerna söka hjälp av mäklare så att de kan få kvalificerade låntagare som dessa mäklare hitta och skärm, som de kan låna ut sina pengar till. Det finns också de försäkringsmäklare som hanterar hemförsäkring och hjälper kunderna att välja de bästa försäkringsavtal för sina hem.

När man arbetar med mäklare, glöm inte att de gör du tjänsten för motsvarande belopp – sina provisioner. Eftersom de kan fickpengar i stora provisioner, har många mäklare vuxit till att bli meningslösa om kundernas behov, men deras egna. Om du tar tid att lära sig några saker om mäklare, kan du sedan enkelt upptäcka en skurk mäklare. Här är några tips för att vädra en dålig affär:

Ett. Läs om långivare eftersom de kan vara lån hajar. Hajar kan ge dig en hel del i början, men sedan kommer att ta upp hela armen om du är i en besvärlig ekonomisk ställning.
2. Om en långivare inte kan ge dig hur mycket den sista kostnaden skulle bli, är chansen, kan de slita ekonomiskt av dig. Inteckning mäklare iakttagande av Real Estates Settlement Act kommer lätt ge dig denna information.
Tre. Var försiktig med utlåning företag utan insyn avslöja den exakta beräkningen ränta och andra avgifter.
4. Om en långivare uppmuntrar dig att ljuga om nödvändig information, säger, din inkomst bara för att sparka upp din ansökan godkännande, kan denna långivaren vara en bluff. En mäklare som driver dig att göra detta kan senare göra några bedrägliga handlingar som kan slita dig ut ekonomiskt.
Fem. Var försiktig med räntor som är för hög eller för låg. Detta kan vara mycket misstänksam. Människor med dålig kreditvärdighet faller ofta offer för denna form av lån arrangemang.