inte vara hemma hungrig, överväga ett bytesbalansen inteckning

Att köpa en fastighet är en av de mest stressiga och krävande arbetsuppgifter man någonsin kan stöta på, men det kommer med några stora välsignelser och en odiskutabel känsla av prestation. Alla positiva känslor och främjas känslor kan bli överskuggas i händelse av att göra ett felaktigt val. Om du har gått med din nyckfulla naturen och tagit ut den första inteckning som kom din väg kan du hitta du betalar väl över oddsen för privilegiet att låna en viss långivare.

Dessa är alla de saker som måste beaktas innan ditt köp, så de kan behandlas förr snarare än senare, och alla nyanser kan framgångsrikt retts ut innan du gör en enorm ekonomisk förpliktelse till både en inteckning och ett hem . När du tar ut någon form av en inteckning är det verkligen viktigt att komma ihåg att det är ett köp och inte bara ett medel att nå målet. Om du inte tar sig tid att se till att produkten är i själva verket det som du vill och att det är den rätta för dig att det bara kommer att vara ett sätt att din slut, ekonomiskt sett det är.

Finanskrisen har haft ett antal påverkar, för vissa det har tvingat dem att fundera på om köp av en fastighet för tillfället är ekonomiskt lönsamt. Efter noggrant övervägande, har denna grupp valt att inte ta ut den massiva lån som är en inteckning och har valt att skjuta upp flyttar upp fastigheten stege, har andra i denna grupp valde att fortsätta hyra istället för att placera sin fot på fastigheten stege.

Andra har sett skvalpar av kreditkrisen som början till slutet för dem och deras dröm om att äga sin lapp av brittiska mark, är det som om dessa personer tror att möjligheten att äga är glida ur sina fingrar och om de don ‘ t ta på chansen nu att de aldrig kommer att få en andra chans att göra det. Denna grupp av hem-hungriga-jägare har ögonen på priset och bestäms genom krok eller skurk för att få det.

Detta kan vara en beundransvärd egenskap för maratonlöpare som behöver Steely beslutsamhet att slutföra uppgiften, inte så beundransvärt när det gäller att göra stora inköp. Att vara blind seende genom bostadsägande kan landa dig i några allvarliga finansiella varmvatten, snarare med hänsyn till dina behov, dina önskningar och dina begränsningar du kan fortfarande nå målet bostadsägande utan att det kostar dig mer än du har råd.

En typ av inteckning som fått mycket publicitet för några år sedan men har sedan glidit in i relativ obemärkthet är bytesbalansen inteckning. Denna typ av lån kan du kombinera ditt bolån med ditt nuvarande konto så att du mer frihet med betalningar. I huvudsak är det en enorm övertrassering med alla bifogade fördelar. Om du vill göra fler betalningar en månad och mindre en annan som är tillåtet utan bestraffning.

Denna typ av inteckning kommer som en välsignelse för dem som har en relativt låg inkomst men regelbundet får provision som enormt ökar deras take-home lön. Som de flesta bolåneinstitut inte tar din “potentiella” inkomster beaktas och endast det som sägs i ditt kontrakt kan det vara svårt för sådana personer att källan en inteckning med den flexibilitet de behöver.

Med en inteckning av detta slag kan det vara skrämmande när man tittar på ditt kontoutdrag som om din inteckning är £ 130.000 och du har precis fått betalt för den mängd £ 1233 då ditt saldo kommer att visa – £ 128,767! Så länge ditt hjärta håller inte hoppa över ett beat varje gång du får din månatliga uttalande kommer du att uppskatta alla fördelar med en sådan inteckning.