Inte vågar skriva om dem inteckning förnyelse papers_

Signera inte förnyelse papper. Inte underteckna postat i PAPERS Bolån FÖRNYELSE! Jag kan inte säga tillräckligt många gånger. När din inteckning kommer förnyas och banken skickar dessa papper inteckning förnyelse, är det ett mycket vanligt misstag för husägare att helt enkelt skriva dem och skicka dem tillbaka till banken. Du måste komma ihåg att bankerna är i branschen för att tjäna pengar och om de kan ge dig åtstramning för 1 eller 2 procent extra på räntan, de kontanter i – big time! Tusentals dollar under ett par års sikt. Multiplicera detta med flera hundra, tusen och tiotals tusen kunder … ja du förstår poängen, pratade miljontals dollar i lätt vinst.

Den smarta sak för dig att göra är:

Håll koll på när du inteckning skall förnyas. När du får inom 6 månader efter den nuvarande mandatperioden utgångsdatum, börja hålla utkik på nuvarande räntenivå. Särskilt titta på inteckning mäklare “bästa” Betygsätt reklam. Dessa är oftast de lägsta priserna, normalt en full poäng (1%) eller flera vrål ordinarie priser bank.
När du kommer närmare förnyas, 4 månader eller mindre att gå, bör du kunna åka runt och låsa in en kurs med en långivare. Detta kommer att se när det är dags, kommer du garanterat att låg ränta. Se också till att du handskas med en långivare som kommer att justera det låga, bör priserna sjunka ytterligare inom denna 4 månader, till den nyare, lägre ränta.
Det skulle vara fördelaktigt för dig att arbeta med en erfaren inteckning mäklare. De kommer att dra din kredit rapport en gång och få tillgång till flera, ibland hundratals långivare att handla dina lånekostnader med. Inga flera kreditupplysningsföretag undersökningar, bara en gång, används effektivt.
Vissa människor känner ett behov av att vara lojala mot sin bank. Lite vet de, bankerna har noll lojalitet till dem. Jag har varit i branschen i över ett decennium, och historien är densamma varje gång, är den ränta som erbjuds på så kallade “VIP” kunder långt över de rabatterade priserna genom inteckning agenter. Det är bara inte i deras intresse att ge ut låga priser. De är i de stora tjusiga byggnad att göra en sak: att tjäna pengar.
En sak jag vill inte att du ska göra, och jag har sett folk göra detta är att låsa in en kurs med en fin inteckning mäklare och när det är dags att förnya lånet, gå ner till er bank som sedan matchar den diskonterade Betygsätt och stjäl affären underifrån inteckning agent. Detta är en motbjudande, låg ned sak att göra. Gör inte det. Du måste komma ihåg att dessa banker försöker råna dig tills att inteckning agent hjälpte dig att låg ränta. Är det något sätt att tacka honom / henne? Nej, inte alls. Vara hederlig. Om du insisterar på att ha din inteckning med en viss bank, bör du fortfarande arbeta med en inteckning mäklare, men berätta för dem vad du vill göra på framsidan. Jag har personligen arbetat med kunder i ett sådant dilemma och det kan vara mycket givande för alla. Detta är hur jag brukar hantera det: Jag ger dem ett åtagande brev till rabatterat pris. De går till banken de absolut insistera på och visa dem brevet, naturligtvis, matchar banken den låga att behålla dem som kunder. Jag finner dessa typer av kunder sätts i sitt sätt, och jag skulle förlora dem som kunder ändå, så jag kan lika gärna försöka förvandla dem till en tillgång. Dessa människor är oftast mycket tacksam för denna gest och sluta som en stor källa till remisser, och personliga vänner. Om en inteckning agent arbetar med dig på ett sådant sätt, bör du hänvisa alla du känner för honom / henne.

Allt som allt är det bästa du kan göra för att förbereda det bästa du kan för att få bästa möjliga kurs. Vänta inte till sista minuten, eller du kommer att vara i din bank division och det är inte en bra plats att vara. Du har ingen förhandlingsstyrka och nöja sig med vad de ger dig. Du kommer också vill kontrollera de regler, förfaranden, riktlinjer långivare och produkternas tillgänglighet i din del av världen. De är olika överallt. Arbeta med en riktigt professionell kommer att göra all skillnad i världen. En lokal inteckning specialist i din trakter kommer att vara din bästa bundsförvant i att få de svar du behöver. De flesta arbetar gratis för dig. Den långivare som slutar med din inteckning betalar dem en provision för att föra dem till verksamheten. För en långivare, betalar inteckning medel att föra dem erbjudanden är mycket billigare än att ha en stor fancy byggnad full av anställda.