inte alla inteckning mäklare är skapade lika

Så du har bestämt att du vill köpa en ny fastighet och behöver ordna finansiering. Med över 1000 bostadslån tillgängliga för Melbourne Home Loan kunder har du tid att hitta den bästa lösningen för dig?

Liksom de flesta av oss är svaret Nej Bostadslån blir mer och mer komplicerade, är noterade räntorna inte den verkliga räntan så att du har valt att anlita en expert – en inteckning mäklare.

Använda en Mortgage Broker ger följande fördelar för dig:

Ett. Ett förenklat sätt att förstå och utvärdera produkter bostadslån

2. En Mortgage Broker sparar din tid

Tre. För att lindra stressen i bostadslånet ansökningsprocessen

4. För att få verkligt oberoende rådgivning om den bästa produkten som passar dina behov. De flesta stora Inteckning mäklare i Australien ägs, kontrolleras eller är ansluten till en storbank. Så fråga dig själv får jag verkligt oberoende rådgivning?

Fem. För att få en bättre affär

Alla inteckning mäklare har tillgång till miniräknare som låter dig komma åt 1000-tals hem. Det verkliga värdet som en Mortgage Broker levererar är förmågan att leverera oberoende råd och rekommendationer. Vem som helst kan använda en miniräknare.

Ledande Melbourne Mortgage Broker Tänk om vi Finance vd Spiro Kolokithas säger “de större inteckning mäklare liknar en snabbmatskedja. De hävdar att betjäna kunder och tillgodose deras intressen, men om du har en stor aktieägare som är en större bank eller aktieägarna inte är nöjda med avkastningen på investeringen eller mäklare inteckning bli utvisade för att inte uppfylla branschstandarder hur objektiv är de råd du får? ”

Tänk om vi Finance rekommenderar att du frågar din inteckning mäklare om de uppfyller branschstandarder och även om de är truely oberoende? Den globala finanskrisen och den krympande av konkurrensen i Melbourne Home Loan Market betyder att du fortfarande kan vara i slutändan handlar om en större bank.
Alternativt kontakta Tänk om vi Finance och se varför inte alla inteckning mäklare är skapade lika.