intäkter inteckning uppgav – få ett lån utan bevis på inkomst

Det finns en inkomst inteckning uppgav program som är en typ av hypotekslån program där det är faktiskt en del av “nej-doc” och “låga doc” lån. Detta innebär att det i normalfallet inte finns dokumentation som krävs för att lånet skall godkännas. Detta gör lånet mycket populära bland många människor eftersom de inte har att först springa runt och hitta dokumentation för att bevisa sin inkomst och annan information.

När du går till en konventionell inteckning du kommer att betala tillbaka mindre intresse, men det kan vara svårare för dig eftersom du kommer att behöva lämna följande;

Senaste tre lönecheckar
Återgå deklarationsblanketter för de senaste två åren
En lista med alla kreditgivare
Två månaders kontoutdrag
Vissa juridiska dokument

I vissa fall är dessa inte ens alla de dokument du behöver. Vissa platser kan vara mer strikt än andra när det kommer till vem de lånar ut pengar till, men detta är det bästa sättet eftersom du inte kommer att ha en så hög ränta för att betala tillbaka. Det bör vara mycket rimliga.

Med intäkter inteckning uppgav du inte behöver all denna information bara för att få lånet. Om du har ett stabilt jobb, men du kan inte bevisa att du har en stabil inkomst du kommer att välja denna typ av lån. Dock bör du åtminstone ha en bra kredit historia när du vill ansöka om ett lån som den här. Allt du behöver göra förutom att ha bra kredit är att kunna uppge din inkomst under de senaste två åren eller längre.

Kom ihåg att med detta lån du förmodligen kommer att betala tillbaka en hel del eftersom räntan kommer att bli högre. Så det är bra för den tid när du behöver pengarna, men när verkligheten slår månader senare att du behöver X antal för att starta dina återbetalningar, många människor befinner sig i situationer där de inte kan hantera. bara se till att du förstår de villkor under vilka lånet tas och att du kommer att kunna betala tillbaka, oavsett vad räntan kan vara.