intäkter inteckning betalning en guide till att få din första inteckning.

När det kommer till en inteckning måste man vara försiktig med vad de väljer att använda eftersom det finns så många olika typer av inteckningar som du kan välja mellan. Det första som du måste ta hänsyn till är hur mycket du har råd. Om du tittar på med den normala inteckning för att köpa ett hus, bör du tänka efter mycket noga innan du gör ett slutgiltigt beslut. Några saker du bör tänka på i det nya huset;

-Det borde inte vara ett stort hus om du inte behöver allt utrymme

-Det behöver inte vara den billigaste hus på marknaden

-Det kan vara ett anständigt pris så länge du se till att du har råd med det

Det skulle också bero på vilken typ av jobb du har för att avgöra vad inteckning du kan använda. Om du är en bartender eller waitron du kunde få någon inkomst inteckning som det är lätt, annars om du har ett stabilt jobb som du har varit i för en längre tid än två år kan du gå för en mer konventionell inteckning som kräver att du att tillhandahålla bevis på inkomst. Det ingen inkomst inteckning och andra inteckningar som är så lätt att få normalt har höga räntor, där de vanliga bolån som tar lite mer för att få ha priser som är mer rimligt.

Om du inte vet mycket om bolån, men du verkligen funderar på att skaffa en du bör tala med en inteckning mäklare och en finansiell leverantör. De kommer att kunna berätta för dig allt du behöver veta och peka dig i rätt riktning, som också kommer att vara i ditt bästa intresse. De är där för att hjälpa och se till att du är nöjd med de beslut du fattar.

Bolån är inte alltid lätt att välja. Det finns så många och så många som kommer att gälla för dig, men du måste sitta ner och tänka på varje alternativ du har och komma till en överenskommelse, liksom ett beslut om vilken inteckning kommer bäst passar dig.