inrättats genom inteckning rådgivare i redditch

Liksom en hel del nya städer som har utvecklats inom 1950 och 1960, är ??Redditch genomgår en period av förnyelse. De områden som utvecklats speciellt i slutet av 1960 inte hade byggts till högsta uppnåeliga standard och invånarna har varit olycklig där för en massa år. Trots detta kan det ges möjlighet för vissa individer som hyr antingen privat eller från rådet att verkligen köpa sin egen egendom för första gången. Mortgage rådgivare i Redditch finns till hands för att se till att potentiella köpare får mest fördelaktig affär.

De hyreshus block och byggnader torn som hade satts upp för att hysa den inkommande befolkningen inte längre är lämplig för bebyggelse. Oavsett det blir en allmän bostadsbrist i hela West Midlands en hel del av dessa hem går oanvända. Tillsammans med en snabb titt runt dem med lokala Redditch inteckning rådgivare Anne Taylor visar just varför så är fallet. Fukt vittrande väggar kackerlackor och en intermittent bränsletillförseln är bland de frågor som dessa byggnader har.

En Redditch inteckning rådgivare Stephen Brooks sammanfattade svårigheten i en rapport “Sönder Concrete” som konstaterade att byggnaderna själva var till stor del inte passar för en inteckning, och var en försäkring risk för någon att investera i dem. Knackar dem tycks vara det allra bästa långsiktiga svaret, men som vanligt finns det en utmärkt del debatt om vilken typ av byggnad bör ta deras plats. Eftersom trots dessa Redditch hem med massor av lediga tjänster, gör de fortfarande ger låg kostnad billiga bostäder för dem som söker att få på bostadsmarknaden stege.

1 Begreppet diskuteras av rådet är att ha en rad olika stilar av bostäder byggda för att passa alla fickor. Från enrumslägenheter i små lowrise block, till 4 och fem hus sovrum i nya uppdrag stater. Hela infrastrukturen i denna del av staden, en region som omfattar cirka 104 hektar skulle byggas om. Oron är att expert för rådgivare exempel bostadsinstitut i Redditch inte ha rådfrågats vid planeringen vad gäller försäljning-möjligheterna för nya utvecklingar. Det är tänkt att det är verkligen en faktisk risk för att bostäder kan gå osålda.

Skuggan sekreterare för familjemedlemmar och hus har gått in i debatten och för närvarande stödjer idén om en inkluderande kommitté som tillåter dem testa med att sälja nya utveckling för att vara inblandade i planeringen av dem. Mortgage rådgivare i Redditch och i hela landet har en fantastisk affär för förståelse inom kraven för blivande husköpare. De stora förändringar som har ägt plats inne de senaste 20 åren enbart betyda att perversa gamla metoder för stadsplanering möjligen snyggt kan resultera i en långsiktig ekonomisk och social katastrof. De lokala proffs tror att detta kan undvikas genom att helt enkelt ta en förnuftig tanke på de förslag som ges till planerarna av dem “på marken”

Laget av inteckning rådgivare i Redditch inser vikten av att lära från mötet av andra människor som redan varit genom förändringen metoden och har utvecklat nya lönsamma städer och byar i hela Europa. Det är en läxa som inte måste läras dubbelt så bra som den punkt blir gjort är att det inte finns någon måste återgå till antingen enorma oantastlig fyra och fem hus sovrum eller proppfull konkreta tenements som ganska snabbt växa till vara olämpliga till människoföda boning.

Framtiden för Redditch är ännu inte bestämt. Och det verkar som Redditch inteckning rådgivare är angelägna om att vara delaktiga i planeringen och stil process. Strax efter allt i slutet av dagen är det de som kommer att uppmanas att marknadsföra utvecklingen efter de byggs.