inlösen-före eller efter avskärmning

Inlösen är en stor ord. Det är ett ord av hopp och frälsning. Det SA ord som talar ut “segern är vår.” Enligt ordboken betyder det “effekten av att återfå eller få besittning av något i utbyte mot betalning, eller clearing av skulder.” En annan definition är “handlingen att köpa sin frihet. ”

Detta kan vara ditt hopp när inför avskärmning. Det finns många strider som utkämpades i vårt lands historia där utfallet såg bister, men tidvattnet vände och inlösen kom. Det handlade inte om siffror eller belopp, men segern kom genom visdom och strategi. Det finns strategier som kan hjälpa dig lösa vad som verkar vara förlorad eller nästan förlorat.

Du har alternativ innan du utestänger och du kan även ha ett alternativ efter avskärmning, beroende på lagstiftningen i ditt tillstånd. Prata med din långivare innan de någonsin använda ordet avskärmning. Så fort du ser att du kan vara i en kris, ring. Gör din forskning innan du ringer så du förstår ord som “lån modifiering” och “fördragsamhet avtal eller kontrakt”.

Loan Modification kan fungera för dig om du kan nu göra din vanliga betalning, men du bara inte kan fånga upp de sena betalningarna. Om detta är din nuvarande situation, kan du förhandla med din långivare att vika eventuella förfallna betalningar till obetalda huvudsakliga balans. Detta skulle innefatta ränta och spärrade om du depositionsavtal.

Tålamod avtal eller kontrakt är en standard förebyggande verktyg som erbjuds till låntagare som tillåter en förlängning av tiden. Det är den minst kostsamma träning alternativ. Det gör att du, låntagaren att återbetala förfallna betalningar inom en strukturerad tidsperiod. Detta måste vara skriftlig. Långivaren skulle upprätta en återbetalningsplan baserad på din ekonomi och kan även tillfälligt minska eller tillfälligt ställa din inteckning betalningar.

Det kan också vara ett alternativ efter att du har avskärmas. Det kallas “frälsning.”
Inlösen är en period efter ditt hem har redan sålts till en avskärmning försäljning när du kan fortfarande få tillbaka ditt hem. För att återta ditt hem måste du betala det utestående inteckning balans och alla kostnader som uppkommer under avskärmning processen.
Många stater har någon typ av amorteringsfrihet. Lösenperioden och tillgänglighet kan bestämmas av huruvida avskärmningen var rättsliga eller icke-rättsliga. Rättsliga utmätningar behandlas i domstol, som börjar med långivaren lämna in ett klagomål och spela in ett meddelande om litispendens. Icke-rättsliga utmätningar hanteras utan inblandning av domstol, med krav på avskärmning inrättats genom statliga lagar. Du kan forskning dessa mer ingående på nätet.

Tidslinjer och förfaranden för inlösen kan variera kraftigt från land till land. Varje stat är annorlunda. Du måste forskningen din stater avskärmning lagar för att se hur länge denna säsong av tiden faktiskt är.

Det finns inlösen för avskärmning före och kanske efter. Om du känner dig i träldom till det ordet “avskärmning” du kan finna inlösen, möjlighet att köpa din frihet tillbaka, för att hålla din älskade hem.