ingen sysselsättning kontroll bostadslånet – bra eller dåligt

Vill du diskutera ett nej anställning lån verifiering hem med din inteckning mäklare? Om så är fallet, måste du veta om din situation är god för ett lån som detta eller inte. Det finns vissa situationer där ett lån kan göras på detta sätt, men det är inte i bästa intresse för ägaren av hemmet. Läs vidare för att upptäcka om din situation är bra eller dåligt för detta lån.

Den första situationen är en bra situation för en ingen sysselsättning kontroll bostadslån. Detta skulle vara en situation där du är egenföretagare och kan inte visa rätt dokument för att bevisa att verksamheten är din eller att det gör dig den inkomst du verkligen göra. Detta är den vanligaste situationen för en ingen sysselsättning kontroll typ av lån.

Den andra situationen är en som du bör undvika den här typen av lån till varje pris i. Om du har jobbat på samma ställe i över 2 år, så att inte kontrollera din anställning är dumt. Varje inteckning mäklare som säger något annat är förälskad med kommissionen om att ditt lån skulle ge dem och inte tänka på ditt bästa intresse. Släpp inteckning mäklare och lånet omedelbart.

Den sista situationen är en annan bra situation att inte bevisa din anställning i. Om du är en tippas anställd som en bartender, server, hårsalong arbetare, eller någon annan tippade anställd, så att inte kontrollera din anställning kan vara det enda sättet du kan få en lån. Plus att du förmodligen inte anspråk merparten av dina tips så din inkomst kommer att bli högre än vad du kan visa på papper så detta är din typ av lån.

Nu vet du några bra lägen och en dålig situation när det kommer till en ingen sysselsättning kontroll bostadslån. Se upp för skumma inteckning mäklare som är precis efter en rejäl provision och se till att du får ett lån som kommer att gynna dig i längden.