ingen kreditupplysning bolån

Om du ansöker om ett nytt bostadslån, en av de första saker en potentiell långivare kommer att begära är ditt tillstånd att utföra en kreditkontroll. Om din kredit historia är lite skakig eller rent av dålig, kan du överväga den så kallade ingen kreditupplysning inteckningar. Medan alla legitima långivare kommer att kräva en kreditprövning vid något tillfälle, det finns många som är specialiserade på att hjälpa låntagare med dålig kredit. De har hjälpt människor i din situation hitta rätt bostadslån till ett överkomligt pris.

Först är det viktigt att förstå hur din kredit värdering bestäms och hur den används. Typiskt, de tre kreditbyråer (TransUnion, Equifax, och Experian) beräkna sina poäng baserade på ett antal viktiga faktorer, inklusive din betalning historia, hur mycket skulder du nu skyldig, hur lång tid du har burit denna skuld, och Antalet nya konton du har.

Långivare kontrollera alla tre poäng och generellt arbeta med ett genomsnitt vid bedömningen din låneansökan. När väljer inga inteckningar kreditupplysning, kan du diskutera hur långivaren använder din kreditinformation. Att prata med ett lån officer tidigt i processen kan du spara tid, pengar och frustration.

Ju längre din bra kredit historia, desto högre poäng. Ju högre poäng, desto mindre är risken att du representerar en potentiell långivare. I allmänhet, kredit värderingar varierar från 340 till 850. Låntagare med högre poäng (700 +) tenderar att få mer förmånliga räntor. Bli inte avskräckt om din kredit värdering är inte hög, men eftersom dagens långivare ge ett brett utbud av lån produkter, däribland några inteckningar kreditkontroll.

Även om dessa långivare kräver fortfarande en kontroll av din kredit, kommer de att väga andra faktorer vid utvärdering av din låneansökan. Om du har möjlighet att kontrollera din inkomst med en W-2, bankcertifikat eller senare stubbar lön, och om du kan ge tillräckliga personliga referenser och viss annan dokumentation, kan du kvalificera dig för en av några inteckningar kreditkontroll. Du kanske inte tycker exakt samma lån alternativ som en låntagare med bra kredit, men du kan kvalificera sig för ett bostadslån som fungerar för dig.

Att ge bolån till låntagare med mindre-än-perfekt kredit är faktiskt ett lönsamt arrangemang, eftersom långivarna stå att dra nytta av att arbeta med människor som har fått avslag på annat håll. Och att få matchas med långivare som erbjuder inga bolån kreditkontroll är enkelt, om du vet var du ska leta. Prova online sökmotorer, mäklare inteckning, banker och andra institutioner, och glöm inte personliga referenser. Med dålig kredit kommer inte nödvändigtvis hindra dig från att hitta ett lån.

Kom ihåg, när du kvalificerar dig och stäng lånet, har du en enastående möjlighet att bygga några kreditproblem. Hedra långivarens strikta återbetalning krav genom att göra din inteckning betalningar i tid, varje gång.