ingen kredit inteckning – är de låga bolåneräntor för detta

Att få en ingen kredit inteckning är mycket svårt att göra, men inte omöjligt. Har ingen kredit innebär att du kommer att vara i en mycket tuff position när det kommer till din bolåneräntan men vissa människor inte bryr sig om det alls, de bara vill äga ett hem. Din kredit värdering är dokumentation av dina utgifter historia och om du har kunnat betala av dessa skulder. Om du visar att du har gjort detta, bolåneinstitut känner att du är mycket mindre risk att fallera på ditt bolån.

Genom att ha ingen kredit, är bolåneinstitut kommer automatiskt att tänka det värsta eftersom du inte har någon att spendera historia alls. Du är väldigt ny på idén om att betala räkningar, och detta kommer sannolikt att leda till att du missar betalningar eller inte ens göra dem alls. Före 2006 fanns det många långivare där ute som skulle låta nästan vem som helst låna pengar. Tja, kan vi det räcker att säga att de flesta av dessa långivare inte längre existerar. Genom att inte vara strikt i sin kreditgivning de gick i stort sett under.

Det finns företag där ute som är specialiserade på att ge några krediter hypotekslån, men se upp för avgifter och kostnader. De flesta av dessa företag kräver massor av pengar up front och det kan kosta dig flera tusen dollar bara för att få din inteckning slutfört. Jämför detta med ett par hundra för de flesta inteckningar och du inser att du kastar en hel del pengar i sjön.