ingen kostnad refinansiera – inga poäng och inga kostnader

För att stänga en traditionell refinansiera inteckning, behöver du betala för saker till exempel titel sökning, titel försäkring, advokatkostnader, översvämning certifiering avgifter, budavgifter, inspelning arvoden, etc. På en utan kostnad inteckning refinansiera, foots långivaren uttalanden för dessa utgifter utan att höja ditt lån balans.
Mortgage refinansiering från en ny finansiär kommer med avslutande kostnader. De är av två typer: återkommande och av engångskaraktär. Ansökningsavgift, långivare avgifter, titel sökning, är mäklare provisioner spärrade och avgifter inspelning ingår i engångskaraktär avslutande kostnader. För återkommande stänga kostnader inkluderar räntor, fastighetsskatt och försäkring. Låntagaren kan betala det belopp som ett engångsbelopp avgift vid tidpunkten för att avsluta affären, eller det kan läggas till inteckning, och återbetalas under ersättning varaktighet.

En utan kostnad lån kommer att locka en högre ränta på hypotekslån jämfört med normala “inga poäng” inteckning. Uppgången i räntorna är typiskt omkring 0,250% till 0,500%.

Ingen stängning kostnad refinansiera är användbart för folk som inte har tillräckligt med pengar i handen, eller som har för avsikt att köpa fastigheten för ett par år bara. Man kan beräkna skillnaden i den totala ersättningen för en utan kostnad lån och ett lån med kostnader. Dividera detta överskjutande belopp till de engångskostnader man måste klara vid stängning. Denna enkla beräkning kan avgöra hur många månader det skulle ta att återfå utlägg av de avslutande kostnader. Man kan jämföra denna tid till den tid man har för avsikt att äga fastigheten, och ta reda på vad som är lönsamt.

Här är ett exempel för att förstå för-och nackdelar med ingen stängning kostnad inteckning refinansiering. Låt lånebeloppet vara $ 300.000.

Alternativ A – Ingen kostnad lån, ränta på 6,25%, och månatlig betalning av $ 1847

Alternativ B – En nollpunkt lån, ränta på 6,00%, och månatlig betalning av $ 1799

* Jämförelsestörande avslutande kostnader – $ 2800

Jämföra dessa två fall, skillnaden i månatliga betalningar kommer ut för att vara $ 49. Om man delar upp det beloppet över de avslutande kostnader på $ 2.800 skulle antalet månader som krävs för att re-kupp vara 58. Det är, det skulle kräva mindre än 5 år att bryta även kostnaderna för en utan kostnad lån och en nollpunkt lån. I detta scenario, är ingen avslutande kostnader lån ett bättre alternativ.

Låt oss jämföra två andra fall.

Alternativ A – Ingen kostnad lån, ränta på 6,25%, och månatlig betalning av $ 1847

Alternativ C – En punkt lån, ränta på 5,75%, och månatlig betalning av

$ 1751

* Totala engångskostnader avslutande kostnader (inklusive punkt) – $ 5800

Skillnaden i månatliga betalningar skulle vara $ 96. Dela in den i de $ 5800 avslutande kostnader perioden till re-kupp visar sig vara 5.01 år. Även i detta fall, för en individ som avser att äga fastigheten för några år gör ingen kostnad lån mer meningsfullt.

pro & cons för ingen kostnad refinansiera

De främsta fördelarna med att utnyttja en utan kostnad refinansiera är att det kan spara tusentals dollar i vissa situationer. Beroende på hur många år som du kommer att använda ditt lån för, möjligen att du kanske kan hitta bra affär när utnyttjar denna typ av plan. Det beror helt på ekonomin och vad du som presenteras dock, om du kan komma med ett unikt sätt att refinansiera som är mer inkomstbringande för dig, så ska du alltid få det.