ingen kostnad inteckning refinansiering

De flesta människor letar efter utan kostnad inteckning refinansiering när räntorna är glidande och de vill dra fördel av en lägre ränta utan att betala några initiala kostnader. Även nya hem köpare kan också hitta någon eller billiga bolån, de är mer vanligt i refinansiera marknaden.

Tyvärr är en utan kostnad inteckning inte riktigt billigare på lång sikt. Istället för att betala avgifter out-of-pocket, avsluta kostnader eller andra kostnader i samband med lånet, är räntan 0,25 till 0,5 procent högre för att täcka långivarens kostnader och eventuella tredjepartsleverantörer avgifter långivarna lovar dig aren ‘t betala. Långivaren är inte att ge bort något gratis.

Ingen kostnad inteckningar finns i tre smaker:

Inga poäng, men du betalar långivare avgifter och tredje parts avgifter

Noll långivare avgifter, men du betalar tredje part avgifter

Inga kontanter up-front, men alla avgifter och buntas ihop till lånets räntesats.

En sann utan kostnad inteckning skulle ha samma ränta som andra lån och inga betalningar till långivaren eller tredje part. Förståeligt, dessa lån är nästan omöjligt att hitta.

är ingen kostnad inteckning refinansiering rätt för mig?

Denna typ av inteckning är bäst för personer som planerar att sälja eller refinansiera inom några år. Om räntorna stadigt faller, då kan du gå från ingen kostnad refinansiera till ingen kostnad refinansiera utan att spendera en krona på avslutande kostnader. Om du vill bo i ditt hem och aldrig refinansiera igen, då den högre räntan kommer att kosta dig mer under lånets löptid.
För människor som planerar att stanna i sina hem för mer än fem år och inte planerar att refinansiera igen, är den bästa insatsen för att spara upp pengar för att täcka de avslutande kostnader och avgifter på din inteckning och få en lägre ränta. Det verkar inte som mycket, men skillnaden mellan 6,25% och 6,5% kan verkligen lägga upp. På en $ 100.000 lån betalas över 30 år, uppgår det $ 6000 mer i ränta.

Om du inte planerar att sälja eller refinansiera i tre-till-fem år och dina stänga kostnader är mindre än de extra intresse, mer än troligt att de kommer att vara, då är det värt att betala avslutande kostnader upp framför. Även factoring i din skatteavdrag, betala avslutande kostnader skulle ändå spara pengar på lång sikt. Ju högre din inteckning balans, desto mer att extra kvartalet punkten kommer att kosta dig.

Var kan jag få en kostnadsfri inteckning?

Du kan hitta dessa typer av inteckningar i de flesta långivare. Bills.com kan ansluta dig till flera några långivare kostnad inteckning. Du kan också hitta dem på de flesta större banker och bolåneinstitut. För att undvika att bli överladdade för din inteckning, jämföra sina räntor och forskning varje potentiell inteckning långivare omdömen och kommentarer kund om konsumenternas webbplatser och på Better Business Bureau webbplats.

Ingen kostnad inteckning refinansiering är ett populärt sätt att dra nytta av sjunkande räntor. Tänk bara på att refinansiera till en lägre ränta och betala avslutande kostnader innan ytterligare intresse verkligen börjar att lägga upp.