ingen insättning inteckning

100% Ingen förskottsbetalning inteckning i dagsläget är mycket svårt på grund av de inteckning leverantörer inte är mycket angelägna om att låna ut. Även stora företag har svårt att skaffa kapital. Så vad kan du göra för att förbättra din position att höja kapitalet som du behöver för att köpa?

100% inteckning

Det första du kan göra för att förbättra din position är att ta en vy över det aktuella läget för dina pengar för att se vad banken kommer att titta över när de tittar på din mortgage.Firstly försöka få en handpenning tillsammans för att få dig att se allvarligt om ditt erbjudande. De flesta sökande om de gör nedskärningar på sina kostnader genom att korrigera sina nödvändigheter köper kontra deras önskemål kommer de att lyckas rädda några pengar.

Detta kommer att göra din ansökan ser mer lönsamt eftersom du tar del av risken för risken själv och detta kan hjälpa din chances.If detta inte är genomförbart, måste du ansöka om en 100% inteckning. Detta betyder att banken ger dig all inteckning värdet och du betalar tillbaka banken medlen under den överenskomna tidsramen. Detta kan ökas genom dig för att öka dina chanser.

100% inteckning

Sätt dig själv i positionen för långivaren och titta på din ansökan objektivt och förutsättningslöst. Om du var bankdirektör, skulle du ge en inteckning till er själva och ta risken? Om ditt svar är nej, du behöver för att illustrera varför skulle du inte! Titta och se om det är genomförbart ändringar, sedan ändra dem för att förbättra dina chanser.

När du har ändrat dem kan det vara värt att lämna ansökan om ett par månader för uppdateringar nu börjar visa. Säkerställa att investeringen är en genomförbar risk också bör övervägas eftersom bör du standard på lånet och finansiären kommer att behöva för att kunna få tillbaka sin investering.