ingen insättning inteckning – ingen insättning, liten insättning …. inga problem

Första gången köpare är den största gruppen av människor som kämpar för den illusoriska insättning, men de människor som har drabbats av en relation bryta upp kan finna att när de har betalat ut de gemensamma skulderna och sålde fastigheten till ett reducerat pris för att få en snabb försäljning, sedan dela intäkterna, det finns inte mycket kvar att börja om igen och ansöka om ytterligare en inteckning. Dessutom, är de som har sålt sin egendom för att rensa beslagskulder, och igen, när skulderna har rensats det ofta väldigt lite kvar att använda som en deposition för nästa inteckning.

Här är tre sätt att köpa en fastighet med liten eller ingen insättning sparas –

Ett. Sök runt nya byggprojekt för att hitta en byggare som kommer att förse dig med en 5% eller ens 10% deposition för din inteckning. Detta kallas för en “byggmästare begåvad insättning”. Inte alla långivare accepterar byggare begåvade insättningar men många gör och det är ett bra sätt att komma igång.
2. Om du är anställd, har du varit i arbete i minst 12 månader, är du inte starkt engagerat i många lån eller kreditkort, och du har inte haft några sena betalningar, defaults, CCJ: s eller efterskott för de senaste 2 åren, då du kanske kan få tillgång till en 100% (ingen insättning) eller 95% inteckning.
Tre. Det tredje sättet är populär bland investerare. Hitta en fastighet som har minskat i pris eller förhandla fram ett lägre pris, det vill säga, den har ett värde av £ 100.000 och du lyckas köpa det för £ 80.000. Du har gjort en 20% besparing. Du köper fastigheten med ett överbryggningslån, som är ett kortsiktigt lån som inte kräver någon insättning. När du äger den, remortgage du egenskapen och du kan öka din upplåning från 80% lån till värde till 85% eller 90%. Detta skulle sedan släppa 5% eller 10% av det egna kapitalet ger dig £ 5.000 eller 10.000 £ kontant släpptes baserat på exemplet ovan. Övergångslånet skulle förmodligen kosta 2% (£ 2,000), utan krav på insättning, och för de flesta fastigheter över £ 125,000 skulle det finnas stämpelskatt att betala och advokatarvode skulle förmodligen kosta runt £ 1000. Släpper bara 5% skulle förmodligen täcka alla dina avgifter i samband med köp och du har precis uppnått höja en inteckning utan insättning bidrag från dig.

Naturligtvis kan du se att det finns olika sätt att köpa en fastighet utan insättning från köparen. Likaså för dem som har råd att betala en deposition för sina lån, kan du lämna pengar på banken, helt enkelt genom att förhandla din insättning från säljaren. Förhandlingar är en nödvändig färdighet för de som bygger portföljer av fastigheter, vad vi talar om i punkt 3, använder samma teknik för att köpa ditt hem.