ingen inkomst inteckning – och nackdelar

A ingen inkomst lån är ett lån där personen upplåning inte behöver bevisa sin inkomst. När priserna på fastigheter var höga, var detta den mest populära typen av lån man kunde få så det visade sig vara det enklaste sättet att finansiera fastigheter. Till skillnad från de lån som vanligtvis görs enligt riktlinjerna för FHA eller VA, kräver de inga intäkter bolån inga källor till din inkomst som skall kontrolleras, och det är därför de är populära eftersom de är så lätt att få.

A ingen inkomst hypotekslån används endast för att användas för människor som hade utmärkta kredit och som behövs för att säkra sina fastigheter. På grund av det faktum att lånet inte får överstiga nittio procent av fastighetens värde, låntagaren som ville göra någon inkomst lån skulle behöva vara beredd att göra en handpenning på inget mindre än tio procent, eller de bör ha tio procent eget kapital om deras egendom tas refinansieras.

Eftersom tiden gick och fastighetspriserna fortsatte att skjuta i höjden, blev inga intäkter lån mer populära eftersom de erbjöds till de mindre kreditvärdiga låntagare, som skulle ha betalat mer ränta på detta lån jämfört med en som hade mer strikta villkor.

Det ingen inkomst inteckning är perfekt för dem som inte alltid har en stadig lön varje månad, folk som företagare, de som har kriminalregister, eller de som är egenföretagare. En annan orsak till detta lån lockar så många låntagare är att de inte behöver dela sina privata ekonomiska situationer med någon.

Eftersom inga intäkter lån inte behöver göras enligt riktlinjerna (VA eller FHA), har du ingen gräns när det gäller storleken på lånet som du vill göra. Det är därför många av dessa lån gjordes till människor som kunde faktiskt inte råd med dem, eftersom långivarna inte hade tillräckligt med information för att gränsen för storleken på lånen.

Inga inkomster bolån kan vara den enkla vägen och ge dig pengar när du behöver dem mest, men kom ihåg att med dessa lån som är så lätt att få, är den hastighet med vilken du måste betala tillbaka normalt mycket hög.