ingen doc vinstandelslån – vad exakt är de

Ett nej doc kapital lån är i grunden ett bostadslån mot ditt hus som inte kräver några bevis på dokumentation från din sida. Normalt skulle du lämna inkomster dokumentation, jobb verifiering dokumentation, har din kredit drog, och det kan finnas några andra handlingar som de kan behöva, men med ett nej doc vinstandelslån du inte kommer att handla om någon av dessa handlingar.

Finansbolaget kommer att dra din kredit och så länge som din kredit är tillräckligt hög och du har tillräckligt med eget kapital, då får du lånet. Denna typ av lån är inte för varje enskild situation, men för rätt typ av situation kan det vara ett bra lån.

Om du arbetar för dig själv, sedan en ingen dokumentation vinstandelslån kan vara för dig. Du kommer inte att behöva visa intäkter, vilket kan vara svårt för vissa företag. Du kommer inte att behöva verifiera ditt jobb, vilket också kan vara mycket svårt för företag att äga individer. Du kommer dock att få betala en högre ränta med denna typ av lån och du kanske inte kan få så mycket av ett lån som om du bevisa inkomst och jobb.

Om du arbetar som en oberoende leverantör, då ett nej doc vinstandelslån kan vara för dig. Oberoende entreprenörer har ofta svårt att bevisa sin verkliga inkomster och de kan ha svårt att kontrollera sitt arbete så denna typ av finansiering kan göra underverk för dem.

Servrar, bartendrar, och alla andra som har svårt att bevisa sina realinkomster kan ha stor nytta av ett vinstandelslån utan dokumentation. Om du får betalt på en regelbunden basis och du har arbetat på ditt jobb för ett par år, då du inte vill att den här typen av lån för dig själv och din family.However, de som kämpar för att bevisa sin verkliga eller sanna inkomster bör överväga tittar in en ingen dokumentation vinstandelslån att hjälpa dem få vad de behöver.