inga pengar ner investerings bolån

I varje möte fastighetsinvesterare ämnet för inga pengar ner investerings bolån nästan alltid kommer upp. Jag är helt övertygad om att sätta så lite kontanter som möjligt i mina fastighetsaffärer, och om du kommer att lyckas på lång sikt, bör du lära dig att tänka på samma sätt.

Detta är egentligen bara Fastigheter investerar 101 … så enkel och grundläggande som du kan få, men ändå viktigt för dig att förstå. Inga pengar ner investerings bolån är ett ämne som du bör sträva efter att förstå och här är varför.

Din leverans av kontanter är begränsad, och kommer alltid att vara.

Där är det. Jag bryr mig inte om hur mycket pengar du har nu, eller någonsin kommer att ha. Jag bryr mig inte vem du är, eller var ditt bankkonto står. Du är kontantförsörjning är ändligt, inte oändlig, och kontanter är en värdefull resurs som ger dina fastigheter investerar flexibilitet och inflytande. Använda inga pengar ner investerings bolån tillåter dig att bevara kontanter, en av dina mest värdefulla resurser.

Med kontanter kan du flexibiliteten att flytta snabbt när andra inte kan. Det ger dig också självförtroende och inflytande när du gör dina erbjudanden. Det betyder inte att du behöver faktiskt använda dina pengar … bara ha det tillräckligt ofta.

Använda inga pengar ner investerings bolån och andra typer av låg eller ingen ned finansieringen bör ske med stor försiktighet, dock. Se till att du inte betalar fullt pris för dina fastigheter och finansiering dem på fullt marknadsvärde. Sättet att använda några pengar ner investerings bolån är att köpa värde. Med andra ord, köpa på 80% av marknaden eller mindre, företrädesvis mycket mindre.

Att en strategi enbart kommer att se din långsiktiga verklig framgång Estate Investing. Om du bara gå ut och betala marknad, finansiera fulla värde, och därmed hänga på dina pengar, gör inte misstaget att tro att du har åstadkommit något meningsfullt. En schimpans kunde göra det.

Lär dig att känna igen och köpa värde. Finans så mycket du kan för att utnyttja din begränsade kassa, och upprepa processen. Om och om igen. Använd kreativ finansiering och inga pengar ner investerings bolån att uppnå dina mål.