inga intäkter inteckningar – Hur får man en inteckning utan bevis på inkomst

Om du någonsin tänkt på att få en ingen inkomst inteckning har du kommit till rätt ställe. Du är förmodligen undrar om denna typ av inteckning är bra eller dåligt, men det är egentligen inte ett rakt svar för det som det skulle bero på din egen personliga situation i syfte att avgöra om det kommer att vara en bra idé eller inte.

Ett exempel på en bra situation skulle vara om du är en tippas arbetsgivare som en bartender, waitron eller server. Du kan dra stor nytta av att använda en ingen inkomst inteckning. De flesta tippade anställda hävdar inte hela sin inkomst, och därför är det svårt att bevisa exakt hur mycket pengar de gör på en månatlig eller årlig basis.

Så länge du är säker på att du har råd att betala tillbaka lånet så det bör inte vara ett problem. Du som tippas anställd bör inte ha några problem med någon inkomst inteckning, och du bör gynnas mest.

En dålig situation skulle vara om du har haft samma jobb i mer än två år och du har en regelbunden inkomst. Detta är en dålig idé för dig, eftersom du bör hålla sig till något mer konventionell där du kan bevisa din inkomst. Med en konventionell inteckning du kommer att få en lägre ränta jämfört med en ingen inkomst inteckning, så om du kan gå konventionell snarare göra det.

En annan bra situation ingen inkomst skulle vara när du äger ditt eget företag, själv är anställd, eller när du har svårt att bevisa din inkomst. Så länge du har bra kredit och du är säker på att du har råd med det, bör en ingen inkomst inteckning vara bara bra för dig.

När det gäller hypotekslån, så länge låna ut pengar är berörda måste du vara försiktig. Innan du gör det lån se till att du vet vad räntan är och se till att du kommer att ha råd med detta belopp. Det kan vara allt bra nu och alla är nöjda eftersom inteckning kom igenom, men när det är dags att betala allt tillbaka och du kan inte, kommer det naturligtvis att finnas allvarliga problem.