information om remortgage Abbey National

Remortgage produkter som erbjuds av Abbey National kommit med olika funktioner som syftar till kunder från alla vinklar av ekonomin. De flesta kunder som har använt Abbey National produkter vittnar om att företaget har stora tjänster med sina priser och erbjudanden som bland de bästa på marknaden, om inte den allra bästa. De är kända för att ha tillräckligt med medhjälpare vilket gör processen så snabbt som möjligt och du kan ha din affär klar i en period så kort som fem veckor. En sådan kund, samtidigt som en översyn bekräftar att när han gick till klostret, upptäckte han att hans nuvarande långivare laddning honom en 2% högre än Abbey skulle ha ut honom. Till bevis upptäckten, gick denna kund ett huvud och ordnade en remortgage över telefon. Till hans förundran, var remortgage uppgörelsen på £ 150 per månad mindre än han betalade till andra långivare. Allt denna process tog högst fem veckor vara klar-inga långa telefon uppstått köer. Låt oss undersöka några av sina remortgage produkter.

abbey 4,38% tracker remortgage
Nyligen släpptes, är 4,38 procent tracker remortgage ett två års kontrakt till en kostnad av £ 699 och du kan remortgage upp till £ 500.000, går upp till 90% LTV. Genom att stödja detta erbjudande, anger bolaget att de som köper för första gången i synnerhet kommer att finna det lämpligt och ett alternativ värt att överväga. Den logiska resonemang i inteckning villkor är att trackern priserna är i allmänhet lägre än fasta priser och även om Bank of England var att öka styrräntan med en rimlig marginal inom de närmaste två åren, skulle en tracker fortfarande vara prisvärd eftersom tidigare rörelser i räntorna har pendlat kring 0,25%.

Fast ränta remortgage
Den fasta räntan remortgage erbjuds på ett två års sikt och marknadsförs som allmänheten vänliga, så att allmänheten remortgage. Erbjudandet räntan är 4,7%, efter att ha skurits ner med 0,35% från den ursprungliga hastigheten. Med tanke på att sänkta räntor är goda nyheter för låntagarna, är detta utan tvekan en produkt värt att prova.

Vi kan inte förneka det faktum att Abbey lika förväntas ha sina egna svagheter precis som alla andra långivare och ja det finns några kunder som inte kan uppfyllas. Det är därför du behöver för att göra en personlig utvärdering av produkterna i förhållande till det syfte du vill att remortgage att tjäna.