information om inteckning erbjudanden

Om du funderar på att bli en första gången hem ägare då du kommer att vara medveten om att du kommer att behöva skaffa dig en inteckning. Det finns tusentals olika inteckning leverantörer i Storbritannien dessa dagar, och ta reda på vilken som är bäst för dig kan vara en svår uppgift. Det finns många skäl till varför det är svårt. En anledning till att hitta den bästa inteckning leverantör är svårt är att räntorna på bolån kommer att variera kraftigt. En annan anledning till att hitta en inteckning affär som är rätt för dig är att det finns så många olika inteckningar såsom: tracker inteckningar, fasta bolån ränta, första gången inteckningar köpare, ränta endast inteckningar, förskjutna inteckningar, köpa låta inteckningar och mer. Låt oss ta en titt på några av de bästa inteckning erbjudanden i Storbritannien.

En inteckning leverantör som du kanske vill överväga att ta en titt på är Santander. I synnerhet verkar deras två år tracker inteckning vara ganska populär. Deras tvååriga tracker inteckning inkluderar: en tvåårig tracker inteckning för första slips köpare, Bank of England basränta, återgår till vanlig hastighet, en bokningsavgift på nio hundred and ninety five pounds, en maximal lån på en miljon pounds och mycket mer. Santander är en mycket ansedd och väl etablerad bank, så du vet att du kommer att få en bra affär och en tillförlitlig service. Detta är definitivt en att titta in om du är en första gången köpare som är bekymrad över inteckningar. Om du vill veta mer kan du besöka Santander hemsida eller alternativt kan du ringa deras hjälplinje.

En annan mycket ansedd inteckning leverantör i Storbritannien som du kanske vill ta en titt på är HSBC. Som ett exempel, låt oss ta en titt på deras rabatt inteckning. Med en HSBC Discount Mortgage din få följande funktioner: en rörlig eller fast ränta ränta, ränta som beräknas dagligen, ingen utgång avgift och månatliga betalningar som kommer att öka och minska när HSBC rörlig ränta stiger och sjunker. Återigen, för att ta reda på mer kan du antingen besöka HSBC hemsida eller så kan du ringa deras hjälplinje.

De två inteckning leverantörer som nämns ovan är bara två av hundratals inteckning leverantörer i Storbritannien. Om ingen av dessa två är rätt för dig så kan du ta en titt på internet för att se om du kan hitta en brittisk inteckning leverantör som är rätt för dig, och erbjuder något som passar din situation. Det finns många hemsidor på internet som tjänar syftet att jämföra alla de olika inteckning leverantörer i Storbritannien.