införa omvänd inteckning

Den stora amerikanska drömmen är att äga ett hem. När allt är det en bra grundplåt investering. När du träffar din pension år, men hur du stänger av kapitalet i hemmet till pengar du kan använda? Många föreslår att du använder en omvänd inteckning.

Om du äger ett hem, har du varit i en framåt inteckning och du vet hur det fungerar. Du lånar pengar för ett hem och sedan betala tillbaka över ett schema, ofta för en full trettio år.

De flesta människor läser omvänd inteckningar som nya finansiella verktyg. I sanning, de har funnits i över 50 år. När fler människor försöker lista ut hur man kommer åt det egna kapitalet i deras hem, är det omvända inteckning ser en renässans.

Det omvända inteckning är lagligt begränsad till en viss typ av husägare. I själva verket måste du vara minst 62 år gammal innan du ens kan tänka på att ansöka om ett. Förutsatt att du uppfyller detta krav, vänder allt.

Det omvända inteckning fungerar motsatsen till en traditionell Bolån, men det kan vara svårt att få huvudet runt konceptet. I huvudsak köper långivaren eget kapital i hemmet från dig genom att göra utbetalningar till dig.

Visa mig pengarna. Det var refrängen i en berömd film med Tom Cruise. Med omvänd inteckningar, kan du få det på ett av två sätt. Den första är som en klumpsumma. Den andra är i form av månatliga betalningar.

Stjärnan frågan paraderade i marknadsföring för omvänd inteckningar är inteckning betala tillbaka. Enkelt uttryckt, det finns ingen. Långivaren återvinner de pengar de har betalat dig när huset såldes därefter.

Är deras eventuella nackdelar med omvänd inteckning? Om du notering om reklam, skulle du inte tänka. Titta förbi marknadsföring bitar och vända inteckning kan snabbt bli en horror show.

Om du har arvingarna du vill ta hand om, kan det omvända inteckning vara en mardröm. Kom ihåg att du säljer ditt eget kapital i hemmet. När du försvinna, lite detta resulterar ofta i att vara kvar för dina arvingar.

Ett stort problem med omvänd inteckning är bekostnad. De är oerhört dyra, ofta kostar tiotusentals dollar till institutet. FHA har även börjat övervaka dem för att skydda konsumenterna.

Ytterst är frågan om omvänd inteckning är en bra idé mycket kontroversiell. Åsikterna går isär, men de flesta känner dessa är inte bra lån jämfört med de många alternativ som finns och du bör undersöka dessa alternativ.