inflation och bolåneränta i oss

När det gäller inflation och bolåneräntor är orolig du kommer definitivt att få reda på att det är ganska viktigt när det gäller USA är berörda. I själva verket för närvarande är ett mycket hett ämne också. Detta beror på att inflationen aldrig ökat i USA under efter recessionen. Först kommer vi att titta på denna fråga att varför det var så och då kommer vi att tala om det faktum att det var dess effekt på boräntorna.

Så låt oss börja med frågan. Anta att du passerar genom lågkonjunkturen perioden. Då är det ganska säker på att din plånbok kommer att bli tunn. Därför att du inte kommer att tillåtas att spendera mer. Nu tänker på nationell basis. Anta att ditt land går igenom lågkonjunkturen perioden. Då är det ganska säker på att inflationen kommer att öka i landet.

Men vet du att det som hände i USA efter recessionen upphörde 2009. Du kommer att vara ganska glad att veta att inflationen aldrig ökat. Du kanske blir förvånad eftersom USA var det land som var definitivt ansvarig för lågkonjunkturen. Inflationstakten befanns vara så låg som 0,19%. Detta är förvisso en mycket liten ökning, och vi kan försumma den. Likaså kommer du också få reda på att det fanns en anledning bakom detta faktum.

Att vara en uppriktig person bör du också vara bekant med de situationer som har ägt rum i USA efter sinande lågkonjunkturen period 2009. Det viktiga faktum bakom det var att inflationstakten aldrig spetsades upp. Men det är något överraskande eftersom USA var några av de mest ansvarsfulla orsakerna recession. Inflationstakten var riktigt lågt som 0,19% under denna period. Det är en ganska obetydlig summa för ett land. Följaktligen finns det några giltiga skäl bakom det.

Personer som är bosatta i landet accepterar arbetslösheten former och bara vara arbetslösa att de inte spenderar i denna period. Det var den direkta effekten på inflationen. Slutligen bygger på detta faktum de var oväntat låg och detta är definitivt en siffra som kan förbises.

Nu ska vi diskutera om effekterna på bolåneräntor. Inflationstakten har faktiskt skapat en mycket mindre inverkan på boräntorna. De var nästan lika såväl före som efter recessionen period. Lågkonjunkturen var definitivt en oönskad situation som har gjort nästan alla länder panik. Alla hoppades att boräntorna kommer att blåsa bort våra sinnen och det kommer att glida ur händerna på vanligt folk. Men det har inte blivit möjligt.

Äntligen kan vi säga att du är medveten med hela scenariot. Uppgifterna visar att inteckning samt inflationstakten är oförändrat och därmed fastighetssektorn är också säkert att spela i.