idéer för att hjälpa dig med att få en inteckning för ditt hus

Idéer för att hjälpa dig med att få en inteckning för ditt hus.
Det är ett faktum att det blir svårare att få ett hus inteckning. Du kan få godkänt för finansiering och få en inteckning med olika formler och strategier. Du kan använda samma kriterier som de inteckning mäklare använder för att räkna ut om din kredit är tillräckligt hög för att du ska få en inteckning. Du kommer att lära av erfarenheterna även om du nekas. Och, eftersom kreditmarknaden lättar i panik, kan du även hitta dig själv i en bra position för att köpa en billig, kvalitet, hem med precis rätt kvalifikationer långivare letar efter i en låntagare.

Innan du försöker få en inteckning du behöver kolla din kredit värdering, särskilt om du inte har kontrollerat det i år. Equifax, TransUnion och Experian är den huvudsakliga kreditbyråer som du behöver för att få kredit rapporter från. Du kommer att behöva be om en kopia från envar av dessa kreditbyråer, eftersom uppgifterna inte är gemensamt mellan dem alla. Vissa kan ha uppgifter som andra inte, och det viktigaste är att klara upp alla dina kreditupplysningar så att din kredit är mousserande ren när du ansöker om ett billån.

När du får din kredit rapport, titta på det noga och om det finns några fel, bör du bestrida dem direkt. När du får din gratis kredit rapport kommer det inte att inkludera din FICO poäng, måste du köpa den informationen. Detta är något som du ska betala för eftersom FICO poäng långivare kräver att du har är över 720. Ju högre poäng om det här numret, desto mer inflytande du har för att ha dödat en låg ränta och förmånliga hem termer inteckning.

Låginkomstfamiljer kan undersöka utbilda myndigheter för att hjälpa dem få utbildning i hemmet köpprocessen. För att lösa eventuella problem i förväg, kanske du vill se om du uppfyller kraven för någon billån och klasser ägande. Ställen att hitta dessa program inkluderar Institutionen för bostäder och stadsutveckling och din statens Housing Finance Agency. Också kolla din lokala gula sidorna, men vara medveten om att kontrollera certifieringen av alla program med de statliga myndigheter så att du inte hamna lurad. Andra frågor som kan diskuteras i dessa program är din inkomst, din nivå av skuldsättning, och dina skäl för att köpa ett hem.