hyresgästen svåra situation

Över hela USA finns en förbisedd population som påverkas av avskärmning. Denna population är de enskilda familjerna som har hyra egendom, ibland i många år, som inte har någon aning om den fastighet där de bor även står inför ekonomiska svårigheter. De har betalat sin hyra troget varje månad bara för att finna en stående polis på deras dörr innehar en vräkning märker de aldrig förväntat. Som fastighetsägare eller hyresvärd, vill du inte gå in avskärmning på det som andra enskilda familjer kallar “hem”. Du vill inte vara en del av hyresgästen svår situation om utmätningar i Amerika.

Det finns sätt att stoppa avskärmning som fastighetsägare och hyresvärd för dessa fastigheter andra kallar hem. Du måste vara proaktiv. Först, om du står inför en ekonomisk kris, och den påverkar andras liv som lever i din hyresfastigheter, vara uppriktig med dem. Håll dem informerade om din situation som det fortskrider, förbättras, eller till och med minskar. så att de inte hittar sina tillhörigheter på en trottoar som snattade av andra och ingen plats att lägga sina huvuden. Det andra, se till att du använder de pengar som ges för uthyrning på just lån för att göra det inteckning betalning. För det tredje, kontakta din bank eller bolåneinstitutet det ögonblick du ser att du står inför en kamp ekonomiskt och få deras råd om vilka möjligheter du har att hjälpa till att rädda ditt hem och hyresfastigheter. Banken vill inte din egendom tillbaka. Det är för dyrt för dem.

Som ni kan se, är kommunikation nyckeln. Håll dina hyresgäster informerad om din pågående situation så att de kan utforska sina optioner. Använd sin hyra pengar för att viss egendom. Kontakta banken så fort du ser en möjlig kamp. Att vara proaktiv kan spara din egendom och deras hem.
Om du är aktiv, bör ingen sluta med sina tillhörigheter på en trottoar som rotade igenom av främlingar.